(0031) (0) 614672963 (mobiel en whatsapp NL) - 0036 302144419 (mobiel H) etoile.magyar@gmail.com

Kamperen bij ons

TARIEVEN

Wij hanteren het hele seizoen één tarief!

Openingstijden: 15 april-30 september

Standplaats, auto en 2 personen : per nacht 17,50 euro
Extra persoon : per nacht 3,00 euro
Kinderen tot 3 jaar gratis!
Bijzettentje : per nacht 3,50 euro
Huisdier : gratis!
Elektriciteit : per nacht 3,35 euro
Warm water/douchen incl. WIFI gratis.
Toeristenbelasting 200 Huf. (± 0.70 euro) p.p.p.n. vanaf 18 jaar.

TE HUUR

Caravan BLOEMEN (voor 2 personen): 225 euro per week/ 39,50 euro per nacht. (Borg 100 euro)

KORTING EN AANBIEDINGEN

  • Leden van S.V.R krijgen bij een verblijf van minimaal 3 nachten en op vertoon van een geldig lidmaatschap korting op de standplaats!
  • 25% Langkampeerders korting bij een aaneengesloten verblijf van 2 maanden.
  • Aangepast tarief voor camper plaatsen en 2 personen als er geen gebruik wordt gemaakt van campingfaciliteiten: 12 euro p.n.
  • Kortingen niet in combinatie met elkaar.

HET TERREIN

We hebben 9 kampeerplaatsen voor tent, caravan of camper, deels met schaduw en in het bos. Tevens zijn er vóór de camping in het voor en naseizoen 2 camper plaatsen voor kort verblijf. Hier kunnen ook grote campers overnachten. Als er geen gebruik wordt gemaakt van onze faciliteiten is er een aangepast tarief op deze plaatsen. Het sanitairgebouw heeft een dames en heren kant met daarin wastafels met warm en koud water, toiletten en douches zónder muntensystemen en met een goede waterdruk waardoor douchen net als thuis ervaren wordt. Wij zijn er trots op dat onze gasten het sanitair roemen omdat het naast erg schoon ook erg functioneel en vooral comfortabel is in gebruik!! Rechts van de ingang van het gebouw is de afwasplaats met koud en warm water en aan de linkerkant is de stortplaats voor het chemisch toilet waar tevens koud water gepakt kan worden, voor campers met een extra lange slang ernaast om op de camperplaats bij te kunnen tanken.

Voor de kleintjes zijn er een zandbak en andere speelattributen en is de gezellige gemeentespeeltuin direct tegenover ons in het park. Badminton sets, Jeu de boules ballen, boeken in div. talen, gezelschapsspellen en evt. zwembandjes voor de kleintjes kunnen geleend worden. Er is volop informatie voor een dag uit of kies een leuk arrangement uit ons uitgebreide aanbod! Er is een zwembad om even lekker in op te frissen.

Ook is er een vuurplaats beschikbaar voor een kampvuur, om te grillen of in de Hongaarse kookketel te koken. Kookketels en BBQ roosters kunnen bij ons ook geleend worden. Hout kan gesprokkeld worden in ons bos! Een gemeenschappelijke picknickplek kan gebruikt worden door de gasten. Er worden ook allerlei activiteiten en arrangementen georganiseerd.
Voor minder mooi weer zijn er natuurlijk ook gezelschapsspellen en boeken te leen.

Wij hebben natuurlijk gratis WIFI voor onze gasten!

Wasmachine gebruik : 4 euro per keer

Honden welkom maar in overleg en aangelijnd toegelaten.

Translate »