(0031) (0) 614672963 (mobiel en whatsapp NL) - 0036 302144419 (mobiel H) etoile.magyar@gmail.com

Kamperen bij ons

TARIEVEN

Wij hanteren het hele seizoen één tarief!

Openingstijden 2024:

15 april-1 september

Standplaats, auto en 2 personen : per nacht 21 euro                                  Warm water/douchen/WIFI (glasvezel)/opladen mobiele apparaten inbegrepen.
Extra persoon : per nacht 4 euro
Kinderen tot 3 jaar gratis!
Bijzettentje : per nacht 4 euro
Huisdier : gratis!
Elektriciteit : per nacht 4,30 euro (Airco dubbel tarief)

Toeristenbelasting: 400 Huf. (± 1 euro) p.p.p.n. vanaf 18 jaar.

KORTING EN AANBIEDINGEN

  • Leden van S.V.R krijgen bij een verblijf van minimaal 3 nachten en op vertoon van een geldig lidmaatschap korting op de standplaats!
  • 25% Langkampeerders korting bij een aaneengesloten verblijf van 2 maanden.
  • Kortingen niet in combinatie met elkaar.

HET TERREIN

We hebben  kampeerplaatsen voor tent, caravan of buscampers, deels met schaduw en in het bos. Voor buscampers zijn er 2 verharde plaatsen beschikbaar. Het sanitairgebouw heeft een dames en heren kant met daarin wastafels met warm en koud water, toiletten en douches zónder muntensystemen en met een goede waterdruk waardoor douchen net als thuis ervaren wordt. Wij zijn er trots op dat onze gasten het sanitair roemen omdat het naast erg schoon ook erg functioneel en vooral comfortabel is in gebruik!! Rechts van de ingang van het gebouw is de afwasplaats met koud en warm water en aan de linkerkant is de stortplaats voor het chemisch toilet waar tevens koud water gepakt kan worden. Voor campers met een extra lange slang ernaast om te kunnen voltanken en tegen betaling.

Voor de kleintjes zijn er een zandbak en andere speelattributen en is de gezellige gemeentespeeltuin direct tegenover ons in het park. Badminton sets, Jeu de boules ballen, boeken in div. talen, gezelschapsspellen en evt. zwembandjes voor de kleintjes kunnen geleend worden. Er is volop informatie voor een dag uit of kies een leuk arrangement uit ons uitgebreide aanbod! Er is een zwembad om even lekker in op te frissen.

Ook is er een vuurplaats beschikbaar voor een kampvuur, om te grillen of in de Hongaarse kookketel te koken. Kookketels en BBQ roosters kunnen bij ons ook geleend worden. Hout kan gesprokkeld worden in ons bos! Een gemeenschappelijke picknickplek kan gebruikt worden door de gasten. Er worden ook allerlei activiteiten en arrangementen georganiseerd.
Voor minder mooi weer zijn er natuurlijk ook gezelschapsspellen en boeken te leen.

Wij hebben natuurlijk gratis WIFI(glasvezel) voor onze gasten!

Wasmachine gebruik : 5,50 euro per keer

Honden welkom maar in overleg en aangelijnd toegelaten.

Translate »