0036 302144419 (mobiel) - 0036 84385001 (vaste lijn) etoile.magyar@gmail.com

GASTENBOEK

“Dear Ilse,
We had a brilliant time here. The campsite is lovely, the facilities are excellent and you have been friendly and helpfull. Thank you for making our first visit to Hungary so enjoyable.

Martin, Paula & Herbert

Hallo Ilse,
Dankjewel om ons in nog geen 24 uur verzot te maken op jouw mooie plekje in Hongarije! Ook al was ons verblijf hier veel te kort, hebben we toch mogen genieten van het wijnberghuisje, heerlijke wijn en hoe jij vol passie praat over het leven en zijn “oude” gewoonten hier. Dankjewel! Succes met het behoud van de huisjes en huizen, succes met je camping en alles er rond! Ons zie je nog terug, maar dan voor meerdere nachten en “Milky Ways”.

Maja, Thomas & Mila

Très chère Ilse,
Venant de Croatie, après avoir visité la Slovénie, on cherchait une place de camping ou ik fait bon vivre et dans le calme. Donc surtout pas Siófok!
On a trouvé ici la place idéale, Ilse est formidable et l’acceuil exceptionel!!!
On a visité les petite maisons de vigne, dégusté le vin maison entre les balades dans les environs et autour du lac Balaton à vélo.
Encore un grand merci à Ilse pour tout et si on revient dans la region on ne manquera pas cette étape de charme.
Notre route continue du côté de Budapest et peut-ètre la Puszta.
Avec toute notre amitié,
Dominique et Elisa
Ofwel:
“Lieve Ilse,
Komende vanuit Kroatië, nadat we Slovenië bezocht hadden, zochten we een camping waar het goed vertoeven zou zijn en rustig gelegen.
We vonden de ideale plek, Ilse is fantastisch en de ontvangst exceptioneel!!!
We hebben de kleine wijnhuisjes bezocht, de huisgemaakte wijn gedronken en een tocht in de omgeving en rond het Balatonmeer gemaakt met de fiets.
Nogmaals veel dank aan Ilse voor alles wat ze doet in de regio men mag deze charmante plek niet overslaan.
Onze route vervolgd zich naar Budapest en misschien nog naar de Puszta.
Met warme groeten,

Dominique & Elisa

Lieve Ilse,
Joke had de camping La Petite Étoile op Facebook ontdekt. Op de SVR Vakantiebeurs in Hardenberg hebben we je daar ontmoet en gesproken.
Je stond zeer enthousiast je camping te “verkopen”. Na de Paasdagen besloten we contact met je op te nemen want wij wilden ook die camping wel eens zien en meemaken.

Ilse wat draag jij een passie uit. Voor alles wat met de camping te maken heeft bv. autopech geen probleem! We gaan wel even naar mijn garage daarna was het snel opgelost.
Wat heb je voor ons allemaal wel niet georganiseerd bv. Ketelkoken, Barbequen, gezamenlijk Wijnbergfestival, eten bij de buren. De wijn was bij jou uitstekend!
We hebben een uitleg gekregen van het maken van wijn en wat voor soort druiven je had.

We hebben 3 weken bij jou op de camping verbleven, één van de gezelligste vakanties tot nu toe gehad.

Ilse ga zo door maar denk wel aan jezelf cq je gezondheid.

Veel kopjes en likjes van “Lucky” het weespoesje.

Ilse bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan om ons een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

En Joke zal vaak aan je denken vooral de binnenkomst haha! bruggetje
We komen elkaar wel tegen op Facebook.

Jan & Joke Oldenhof

Ilse
Op de campingbeurs in Hardenberg waren we al onder de indruk van je gastvrijheid. Dit heb je de afgelopen 14 dagen ook weer bewezen. We werden hartelijk door jou en door alle andere gasten ontvangen (allemaal Nederlanders) Wat een energie stop je in je camping. Je doet er werkelijk alles aan om je gasten naar de zin te maken. Je stelt jezelf ten onrechte, op de laatste plek. Ondanks de tegenslagen, die je tijdens onze aanwezigheid hebt gehad heb je dit niet aan ons laten merken. We hebben een super verblijf hier op jouw camping gehad.
Bedankt voor alles en veel succes met je wijnberghuisjes en je camping.

Jan & Willy

Lieve Ilse,
Wat hebben we fijne dagen gehad op de camping! We hadden een druk programma in Oostenrijk gehad, maar we kwamen bij La Petite Étoile lekker tot rust. We hebben genoten van de gezellige etentjes en Aanwaaibarbecue met kampvuur na, onder een ongelooflijk mooie sterrenhemel. En we zullen nooit vergeten dat we het koopcontract van ons nieuwe huis aan jouw bureau hebben getekend! Bedankt voor alles, je gezelligheid, gastvrijheid en de lekkere broodjes in de morgen.
Alle goeds en het beste voor de toekomst!
We hopen nog eens terug te komen maar dan zijn we hopelijk met zijn drietjes 😉

Martiene & Jeroen

De vertaling van de Hongaarse familie (op een werkelijk onleesbaar woord na haha) komt hierop neer:
Lieve Ilse,
Het is waar, we waren maar 1 nacht hier maar we vonden het appartement erg leuk en (??) De omgeving is rustig en vredig en we hebben ons heel erg goed vermaakt.
Heel veel succes met alles en we wensen je een goede gezondheid.

Nelli, Helk, Peti & Peter

Dag Ilse,
Wij vonden het een pracht ervaring! Heel leuke gastvrouw. We konden alles aan je vragen en niets was je te veel. De voetbalmatch in je living zal je ongetwijfeld nog lang herinneren (foto 🙂 )
Wij komen zeker in de toekomst nog eens terug -D Bij het volgende WK :p
Jouw camping zullen we zeker aan anderen aanraden!
Ilse, We <3 U !

Emily & Leen

Lieve Ilse
Dank je wel voor je ondersteuning en peptalk op zijn tijd. We hebben een heerlijk volle klusweek achter ons liggen en/maar super gezellig gehad. Heerlijke avonden met eten en de wijn natuurlijk.
Was weer super!
Tot snel
Buurman en Buurman
Je weet wel, van dat wijnberghuisje (Chiel-Jan en Niek)

Chiel-Jan & Nick

Ilse,
De week bij jou is omgevlogen. We hebben een prachtige tijd gehad. Je deed van alles om het ons naar de zin te maken en dat is je prima gelukt. Op een enkel buitje na was zelfs het weer prima. Bedankt voor je gastvrijheid en alle natjes en droogjes.
We wensen je alle goeds.

Gerrie & Jan Oplaat, Almelo

Ilse, we zijn vol bewondering voor je doorzettingsvermogen! Wat heb je veel bereikt en wat heb je nog prachtige idealen. Het was een plezier om naar je verhalen te luisteren en te zien hoe je deel van Miklósi bent. We hebben een klein beetje geproefd van het Hongaarse leven en zullen het zeker verder vertellen.
Het ga je goed!

Jacob & Ria van Wijnne

Lieve Ilse,
Wij wilden een RONDJE HONGARIJE doen, dus gezocht op Google en op de SVR beurs in Leeuwarden. Daar hebben we ook met je gepraat. Wij waren op de camping in Slowakije eb hebben toen besloten om naar jouw camping te gaan. We werden hartelijk ontvangen en goed geholpen met de caravan neer te zetten. Ilse je bent een lieve, open vrouw. Je hebt ons veel laten zien van de wijnberg en geproeft. Het Ketelkoken was ook erg leuk. En het Wijnbergfestival was ook erg gezellig met Jani en Krisztián.
Hartelijke groeten;

Klaas & Gea

Beste Ilse,
Bedankt voor alle gastvrijheid en leuke bijeenkomsten met (bijna) alle campinggasten. De rondleiding langs de wijngaard en huisjes en de gezellige BBQ bij Jani met spek en wijn en “goede” gesprekken. Leuk dat de camping vol was.
We wensen je alle goeds voor de toekomst!!!

Fam. Kuijvenhoven & Fam. Koenders

Lieve Ilse (vriendin) na 4 jaar hier weer terug te zijn, voelde het voor ons of we toch een beetje thuis kwamen. De hartelijkheid en de enthousiasme van jou was er nog steeds, wat ik natuurlijk wel wist. Wat hebben wij weer genoten de 10 dagen dat we op je camping la Petite Etoile hebben mogen staan met onze tent en vooral jou gezelschap. Het weer heeft hier ook natuurlijk een steentje aan mee gedragen met de heerlijke temperaturen. Helaas door de warmte niet veel met de mountainbike op pad geweest, maar daar waren weer andere dingen voor in de plaats gekomen zoals het filmen van je geweldige leuke en sfeervolle wijnberghuisjes,(Wat een werk heb je daarin verzet want wij weten hoe de situatie ervoor was. in een vreselijke verval) het ketelkoken en niet te vergeten het zwembadbar.
Ilse nogmaals heel erg bedankt voor de onvergetelijke 10 dagen. Hou je goed en wie weet kom ik misschien in oktober terug voor het druivenplukken, zodat ik dat ook kan filmen en er een leuk promotiefilmpje voor je kan maken.
Groetjes je lieve vrienden.

Pierre & Angelina Ligthart

Ilse.
Twee dagen bij jou op de camping was een waar feest.

Frits & Joeke

Dear Ilse,
Thank you so much for having us stay with you, and treating us like part of the family from the beginning.We have loved meeting your friends and the locals in the area and seeing the way it works in Miklósi. Not a moment has felt like work, we can’t believe how quickly it’s gone and wish we could stay longer! We wish you all the best and hope to see you again shortly! May be we can even manage to buy our own winehouse one day! Thanks again for inviting us into your little slice of heaven!
Lots of love,

Katie & Paul

Ilse, Het waren heerlijke dagen. Tot over een paar weken. Bedankt voor je hulp. Je hebt hier een superplek.

Frits Leverman

Ilse, wat moeten we zonder jou!!! In de ban van Hongarije zijn we een paar jaar terug in aanraking gekomen met het fenomeen “wijnhuisjes” We hoefden dus niet lang na te denken toen jij ons attendeerde op de te koop staande huisjes. Jammer genoeg stonden ze niet leeg 🙂 Hoewel, we hebben Hongaarse schatten er bij gekregen en héél véél authentiek gereedschap. We hebben nu een start gemaakt en komen snel terug. Je komt niet meer van ons af! Veel succes met je nieuwe baan trouwens: WEDDINGPLANNER!! Veel succes, zet hem op. Laat je niet gek maken!

Sandra

Lieve Ilse,
Dank je voor een paar heerlijke dagen. Je bent een prachtmens en een krachtvrouw. Geweldig wat je hier hebt neergezet. Heerlijk dat we even mochten delen in jouw rijkdom. Hopelijk tot in de herfst!

Peter & Eline

Lieve Ilse,
Wat hebben we weer genoten, niets was je teveel en wat een leuke wijnhuisjes. Sommige moeten nog opgeknapt worden maar je liet het ons allemaal zien. lekker op een avond naar je wijnhuisjes geweest erg gezellig met meer mensen van de camping. Nu, misschien tot volgend jaar.

Gerard & Dora

Dear Ilse en Erwin,
<3 <3 <3 It was very nice and satisfying staying with you and the animals! These days we were feeling “in our house”while hearing the rain inside the caravan. You are both beautiful persons and a beautiful couple! Take care of yourselves! You have a treasure here! Have a great life and LOTS of wine! We will miss you very much! Ilse you were like a mama for us! Erwin: the best spaghetti ever

Alan & Laura

Beste Ilse en Erwin,
Na verschillende afmeldingen toch op de camping aangekomen en heel hartelijk ontvangen. De gezamenlijke eten en avondjes met jullie waren heel gezellig. De avond met nog andere gezellige mensen in het Wijnhuisje Levendula en de heerlijke Ketel Gulash, was onvergetelijk. Onze hond Sproet vond het ook allemaal geweldig. De camping is van alle gemakken voorzien en rustig en gezellig. Niets is jullie teveel. We hebben zeer genoten. En wij wensen jullie nog heel veel geluk en plezier in Hongarije op de camping. We zullen zeker nog eens terug komen. Bedankt voor de gastvrijheid en hopelijk tot ziens.

Ellie, Jo & Sproet

Lieve fam.
Wat een heerlijk warm welkom was het hier bij aankomst. We hebben genoten heerlijk gefietst behalve in het bos maar een ervaring rijker geworden. Je wijnhuisjes een hele dikke pluim ervoor geweldig Ilse hoe je het allemaal doet veel respect hiervoor. We wensen je alle goeds voor de toekomst.

Jan & Herma

Vele woorden zeggen veel, weinig woorden zijn krachtig. Dus ons woordje van dank zou kunnen starten met joviaal-enthousiaste-gastvrije……….camping. Wij houden het op (H)eerlijke camping die zijn naam niet heeft gestolen. La petite étoile is een TOPPER.
ps: Bedankt, Ilse (en vooral in de steun met ons projectje)

Pascal & Franka

Lieve Ilse,
Wij (Diana en Henk) hebben voor de tweede keer genoten van je gastvrijheid. We hebben opnieuw genoten van het goede Hongaarse en je gezellige camping. En…je bent nog niet van ons af , want we komen vast en zeker nog een keer terug. Dat kan in de zomer , en het voorjaar, want dan is het hier heerlijk hebben we ontdekt, maar misschien is een keer in de herfst ook een optie. Tot ziens en liefs!

Diana & Henk

Beste Ilse,
Toen ik op de camping kwam en de katten zag, had ik er al zin in. En wanneer ik hoorde dat ik elke avond een vuurtje mocht stoken, was ik verkocht. Elke dag was een leuke mix van alles. You tube, uitstapjes, berghuisjes, ketelkoken, BBQ en pizza’s eten. Het quad rijden vond ik het leukste en daar ook nog een lekkere burger eten. Ik wens de katten, ganzen, kippen en vooral jou en de camping het allerbeste.

Ramon Beltman

Lieve Ilse,
Wat een welkom en gastvrijheid op deze camping. Niks is teveel. We hebben genoten. Helaas gaan we je morgen verlaten, op naar Budapest. We komen vast een keer weer. Het ga je goed. Alle goeds met de camping.

Willard & Marion Beltman

Lieve Ilse,
Wij hebben een geweldige tijd gehad op jouw mooie camping. Zoveel rust, heerlijk eten en natuurlijk de super lekkere wijn. Bedankt voor de gastvrijheid en alle mooie verhalen die je met ons deelde. Wij hebben het ontzettend naar onze zin gehad. Jammer dat we alweer weg moeten maar we komen zeker nog een keer terug. Maar dan zonder de vouwwagen 🙂 Door deze vakantie heb ik Hongarije ontdekt en ik weet nu zeker dat ik hier in de toekomst een leven wil opbouwen! Nogmaals bedankt!

Rose & Ryan

Hey Ilse,
Bedankt voor de goede zorgen, de fijne tips en de gezellige BBQ avond. We hebben genoten op Petite Étoile maar we hebben ook erg veel zin om nog meer van Hongarije te zien! We vonden jouw boek erg leuk om te lezen. Het gaat je goed! En nogmaals bedankt.

Dick en Janneke uit Assen

Lieve Ilse,
Wat een mooie plek heb jij in het gezellige Miklósi! We hebben met onze hele familie een fantastische tijd gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar. Ook het wijnhuis Levendula en het appartement waren helemaal top. Je had een erg leuk programma gemaakt voor onze familie treffen en zowel met de kleintjes als de grote rekening gehouden. Chapeau!
We zeggen dan ook geen vaarwel maar TOT ZIENS!

Familie Seger, Familie van Rooden, Familie de Jong, Melissa, Freek, Chantal, Bianca, Carla en Johan

Een week op deze camping gereserveerd, maar dat werden er 2! Heerlijk de rust. Prima uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes naar Balatonmeer, Tihany, Kaposvár, Pécs (2X! echt de moeite waard), fietstocht rond Desedameer vlak boven Kaposvar (15 km, ook lopend heel goed te doen en erg mooi) en ook gewoon om lekker te lezen onder de bomen bij de tent.
We hebben genoten, en zijn tevens vol bewondering voor het doorzettingsvermogen, de handelsgeest, de hartelijkheid en vakkundigheid waarmee ze deze camping en de wijngaard en Levendula tot stand heeft gebracht.
La Petite Étoile, Chapeau!

Frans en Clazien, Zwolle

Hi Ilse,

Wij hebben veel plezier gehad op de camping gezelligheid met iedereen een grote familie.
Daarnaast hebben we mooie avonden gehad: bij het vuur, BBQ en het chillen in het zwembadje met een koud biertje.
De voorzieningen zijn goed met lekker warm water schone badkamer en wc’s.
Daarnaast was het mooi met de dieren de ganzen die even langs huppelen en de katten die een aai op de bol vragen.

Naast de hele camping was Ilse erg behulpzaam geen vraag was te veel en heeft ons ook heel goed geholpen met het tolk zijn voor de garage toen de camper gerepareerd moest worden.

Wij wensen deze mooie ervaring iedereen toe!

Tot ziens 🙂

Roy & Erwin

Slechts 5 dagen waren we hier. Onderdeel van Rondje Hongarije. Steekwoorden: Gezelligheid, gastvrijheid.schoon sanitair, Ketelkoken. Uitnodiging om een wijnhuisje te bezoeken was zeer bijzonder! Ilse dank daarvoor. Wat een prachtige omgeving is het hier: Balatonmeer, Pécs (zeer bijzonder), Tihany. Komen beslist nog eens terug.

José en Hans Le Large, Ridderkerk

Lieve Ilse,
Na twee jaar weer neergestreken op jouw camping (in het appartement) Wat een warm welkom en een hartelijkheid hebben we weer mogen ontvangen, fantastisch. En natuurlijk weer de nodige dingen meegemaakt, leuk!!!
We komen zeker nog eens terug.
Groetjes,

Jan en Susan

Ilse,
De planning was om een paar dagen op jouw camping te staan en het werden er 9!!! Je bent een geweldige gastvrouw. We hebben genoten van de door jou georganiseerde kookavonden. Op deze avonden hebben we ook een beetje geleerd hoe de Hongaren leven. Ook het Dorpsfeest was een belevenis. Ilse, bedankt voor alles en we komen zeker een keer terug.

Adri en Margie Louter

Buenos dias:
En viaje desde Espana hasta Eslovaquia de retorno por Hungriá, encontramos este maravilloso lugar, pór tranquilidad, práctico y alegriá de vivir. Nos invitaron a la fiesta del pueblo: comimos, bebimos y ibailamos toda la tarde!
! Very good food!
! Very good drink!
! Very good music!
! Very good dancing!
! Very good camping!
Joaquin y Julia

Vertaling:
Goede dag:
Reizende vanuit Spanje naar Slowakije op de terugweg door Hongarije, vonden we deze prachtige plek, rustig, handig en met “joie de vivre”. We waren uitgenodigd op het feest van het dorp: waar we de hele middag aten, dronken en feesten!

Joaquin & Julia

Hallo,
Prima vertoeven op uw camping. We waren een beetje moe toen we aankwamen, maar gaan nu weer uitgerust verder op vakantie. Genoten hebben we van de verse eieren en het lekkere vers gebakken warme brood. En natuurlijk niet te vergeten de lekkere wijn!!! Heerlijk bijgekomen in de hangmatten en afkoelen in het zwembad. Al met al een prima week.
Hartelijk dank en ga zo door.
Misschien graag tot ziens.

Maureen en Gerrit Stegeman. Zoetermeer (Holland)

Rust, natuur, zon, hééérlijk meer, gastvrijheid… een fantastische vakantie!
Bedankt en We’ll be back!

Veronique, Laurant, Soetkin en Elliot

Hoi Ilse
Wij (Diana en Henk) hebben ruim een week genoten van je kleine paradijsje en je gastvrijheid. Je bent een fantastische gastvrouw en we genoten van de activiteiten zoals het feest, wijnproeverij en de verse broodjes ’s morgens vroeg. Kortom….het zou mij niet verbazen als god verhuisd is!! We komen zeker nog eens terug (in mei?) , dus tot ziens.
Diana en Henk

Hallo Nederlandse Hongaren,
Het was goed en fijn hier, mooie plek, hele goeie tips van Ilse en heerlijk rustig.
Veel dank en alle goeds!
Yvonne, Huub en kids

Hoi Ilse
Ook wij hebben een heerlijke ontspannen week gehad bij jou. Prachtige omgeving, gemoedelijke sfeer en jouw gastvrijheid. Veel succes met het verwezelijke van je dromen. Het wordt vast prachtig.
Marco, Carla en Pernella Hoogervorst uit Dronten

Beste Ilse,
Wij hebben een heerlijke ontspannende week gehad. Je camping heeft een heel gemoedelijke sfeer. Daar draag jij natuurlijk aan bij; met je gastvrijheid en het iedereen naar de zin maken.Heel veel succes met je wijnhuisjes. We geven het thuis door aan familie. Als ze er heerlijk tussen uit willen.
Stefan en Cecilia Woltering uit Noordwijkerhout

Hoi Ilse,
Wij willen jou danken voor de gezellige tijd die we mochten doorbrengen op jouw camping. Voor ons was dit onze eerste vakantie in Hongarije en zóóó lang. Maar we hebben genoten van het Zomerfeest en zo dichtbij Ingrid en Anton. Het kwam goed uit dat jouw camping zo dichtbij was. We hebben genoten van die dagen dat we hier mochten verblijven. Veel succes gewenst met de wijnhuisjes, maar dat komt vast wel goed met jouw enthousiasme. Dank voor alles en wie weet, komen we nog eens terug.

Tonnie en José Koers

Hallo Ilse
Hartelijk dank voor jouw gastvrijheid. Je was hartelijk en ontwapenend. We gingen met enige scepsis naar jouw plekje in Hongarije en ontdekten dat het zo slecht nog niet was. Mede door jouw persoonlijke aandacht voelden we ons al snel thuis. De weergoden waren ons helaas niet zo goed gezind maar gelukkig viel de regen vrijwel nooit overdag en hebben we vanaf jouw camping de wijde(-se) omgeving kunnen verkennen. De wandeling naar de wijnberghuisjes vonden we leuk om te doen en jouw enthousiasme sprak boekdelen. We hebben genoten van het heerlijke brood dat je elke dag vers voor ons hebt gebakken. Het feest gisteravond was goed voor elkaar. De Hongaarse soep was heerlijk en de Nasi ook. Live muziek-Hongaarse klanken- erbij en we voelden ons echt in een andere wereld dan Nederland.
Camperen bij jou “war en erlebnis”
Jan en Geertje uit Muntendam

Hallo Ilse
Als eerste onwijs bedankt voor het fantastische Zomerfeest waar wij zo spontaan mochten aanschuiven!! Echt ik heb mij een scheur gelachen om de polonaise en de Vogeltjesdans 🙂 🙂 Ik neem deze mooie sfeer (en dans) mee naar het Ozora festival!
Wij wensen jou en iedereen hier nog een hele mooie zomer toe en wie weet tot de volgende keer.

Mathias en erwin

Beste Ilse,
Wat een fantastische camping! Na een snel en leuk e-mailcontact werden we vorstelijk ontvangen met een koud biertje en gezellig praatje. De wijn is trouwens ook heerlijk. lekker gewandeld en door een dagje regen met de camper de omgeving verkend. Ook Laura (Friese Stabij) vond het geweldig hier. Ze is alleen geen vrienden geworden met Pimmetje en de andere poezen. De kippen en de ganzen vond ze erg interessant, maar liet ze met rust. Nu trekken we verder naar het noorden, maar hopen toch nog een keer terug te komen.
Bedankt en lieve groeten,
Jack en Marinke

Hoi Ilse,
Je attendeerde ons op het gastenboek
Door de regen is het even in het vergeetboek geraakt.
Wat hebben we een heerlijke week achter ons liggen.
Met:
Warm welkom
Koffie
Drankjes
Ketelkoken
Zorgzaamheid!
Gewoon geweldig! Mooie tips voor trips naar stadjes en thermaalbaden. De omgeving is super om te wandelen. Hartelijk dank voor alle “kleine”dingen die jouw zorgzaam-gastvrijheid kenmerken.
Veel succes met je camping en je prachtige wijnhuisjes!
Kees en Marijke ( Cornelis en Marika)

Beste Ilse
Wat een bijzondere ontvangst op jouw prachtig gelegen camping! 10 minuten nadat wij gearriveerd waren, zaten we al met elkaar in het zwembadje mét zwembar. Dit was een heerlijke verkoeling en erg gezellig. Na onze rondreis door Kroatië, Bosnië en Servië, hebben wij een 3-tal nachten op dit heerlijke plekje doorgebracht. De omgeving is prachtig en zodra je de berg opgewandeld bent en je uitkijkt over de velden met zonnebloemen en maisplanten dan komt er een weldadig rustig gevoel over je heen.
Je hebt er een mooi paradijsje van gemaakt; veel succes met al je bezigheden.
William en Hélene Bontje

Beste Ilse
Wat een super warm (ook qua temperatuur) onthaal.
Hier vindt je een oase van rust, goede gelegenheid voor het wandelen en fietsen. En dan gelijk de eerste avond gezellig mee eten/drinken (Ketelkoken) bij het wijnberghuisje van Ilse (Levendula)
Bedankt Ilse voor de warme ontvangst.
ps: Er was gekookt door de masterkok die ook op de camping verbleef. Petje af, was echt subliem!
Groetjes,
We hebben heerlijk genoten! (toevoeging van Aaike 🙂 )
Aaike en Erna uit Emmer-Compasuüm

Lieve Ilse,
Dit jaar was onze eerste kennismaking met Hongarije. Wat een prachtig land is dit en wat een rust heerst hier. We hebben het ontzettend naar onze zin gehad. De camping is prachtig en zo rustig. Met recht mag je dit een paradijsje noemen. Wat heb je ons allerhartelijkst ontvangen. Iets wat we op dat moment erg nodig hadden omdat we een rotreis hadden. Wat een heerlijke en hartelijke vrouw ben je. We hebben het gevoel dat we er een vriendin bij hebben! We komen zeker terug! Dank je wel voor alles!
Roel en Miranda Bontan


Lieve Ilse,
We hebben een fantastische vakantie gehad in Miklósi!
Het was de eerste keer in Hongarije en zijn helemaal verrukt van de natuur, de gevarieerde landschappen en de Hongaarse gastvrijheid! Vooral dat laatste helemaal aan jou te danken en natuurlijk ook aan de gemeenschap waar jij deel van uitmaakt. We hebben echt het gevoel een stukje van het Hongaarse leven te hebben mogen ervaren. Veel meer dus dan een vakantie! Maar we hebben wel de rust mogen ervaren in je fantastisch opgeknapte ‘Levendula’ Echt heerlijk!
Dank voor alles en tot snel weer ziens!
 
Eric en Aline

Beste Ilse,
Het was werkelijk fantastisch op de camping La Petite Étoile. Die gastvrijheid vindt je niet veel meer. De ontvangst met koffie en heerlijke wijn, de zwembadbar en de rust. Geweldig!
Bedankt Ilse en tot ziens!!!
Frank en Jaqueline

Beste Ilse,
We kijken met veel plezier terug op een paar hele fijne dagen in jouw knus ingerichte appartement op jouw mooie camping, de lieve poezen en de iets minder lieve ganzen, de rust en jouw enthousiasme en natuurlijk de super gezellige Ketelkookavond!
We wensen jou het allerbeste!
Ook aan Sietse en Hylke 🙂
Robert Jan en Angelique Vos

Beste Ilse,
Op de SVR beurs van Assen heb je ons onbewust enthousiast gemaakt voor een vakantie in Hongarije. Na een bezoek aan Boedapest bij jou op de camping gearriveerd. Enthousiast door je ontvangen met koffie en een drankje. Meteen maar bij je gegeten. Heerlijke dagen bij je op de camping gehad. Vooral het avondje potkoken ( Ketelkoken) zal ons lang bijblijven. Ongelooflijk gezellig. Je zwembad hebben we niet echt gebruikt. Maar als je je het verhaal over zwemles herinnert weet je meteen de reden.
“Tige tank foar alles! ’t Wie dik yn’e oarder!”
 
P.S. Groetjes van Sietse en Hylke van de Kameleon
Reinder en Wieke uit Sneek & Bauke en Janny uit Marknesse

Ongeëvenaard! Zoveel gastvrijheid en enthousiasme. Alles kan en mag. We zijn hier volledig tot rust gekomen. Barry heeft zijn “hobby” grasmaaien kunnen uitleven.
Beste Ilse behoudt je enthousiasme en gedrevenheid. We wensen je veel succes met je camping, wijnberg, pinces en alles wat je verder nog doet.
Wellicht tot ziens!
Barry en Thea Block, Heerlen

Lieve Ilse,
NIETS DAN LOF wat deze vrouw presteert. Hartelijk welkom geheten met koffie na zo’n hobbelige rit hadden we daar wel zin aan. Prachtige camping. Rust en nog eens Rust! Fijna dagen hier gehad lekkere rosé, hollandse wijn volgens Ilse 🙂 Veel suc6 nog en we komen zeker nog eens.
Frans Wijning en Regina Pestman, Hoogezand

Tja Ilse, dan zit je op 16 feb. j.l. bij Ad op zijn kantoor om formulieren te laten invullen. Op het beeldscherm verschijnt een foto van onze net overleden hond Terra en jij verteld over jouw hond die er ook niet meer is. Erg emotioneel voor jou en Ad. Dan vertel je over Hongarije en ik krijg de opdracht om op internet te kijken. Direct zijn we onder de indruk en besloten om ruim een week in het appartement te bivakkeren.
Wat hebben we genoten van alles wat je ons hebt voorgeschoteld: Wijnbergfestival met Jani, jouw Ketelkoken, bij de buren eten wat de pot schaft.

Het was allemaal geweldig, ook dankzij de anderen gasten. En natuurlijk de geweldige omgeving met zijn glooiende landschappen niet te vergeten.
Jij staat voor iedereen klaar en regelmatige klinkt jouw schaterende lach over de camping.
Dankjewel mooi mens met je grote goede hart. (maar denk wel voldoende aan jezelf)
Rietje en Ad Vermeulen

Lieve Ilse,
We doen een Rondje Hongarije met de klok mee. Vandaag is de dag dat we weer naar Nederland vertrekken. Jammer!
We hebben geweldig genoten op de camping samen met de andere gasten: Jacob en Jantje, Rutger en zijn gezinnetje en Ad en Rietje. 2 Avonden met zijn alleen eerst Ketelkoken bij jou en de volgende avond bij Marjolein en Peter in het dorp. Heerlijk en gezellig!
Een rondje gefietst in de hitte, we hebben dagen boven de 30 graden gehad. Dit is vakantie! Hartelijk dank voor je gastvrijheid en wat we allemaal hebben mogen zien: Levendula en de wijngaard naast ’t Krumke. Heel leuk!
We zullen over je vertellen en dat uiteraard alleen maar in positieve zin. We wensen je heel veel succes in de toekomst en uiteraard veel gasten, goede zaken en geluk!
Loek en Robert, Leiden

Lieve Ilse,
Wat hadden wij deze vakantie anders gedacht. De eerste dag hier kwam ik te vallen met de fiets. Je hebt een hele dag met ons doorgebracht in het ziekenhuis daarvoor heel veel dank. Wat hadden wij moeten doen in een vreemd ziekenhuis en een taal waar we niets van begrijpen. Je bent voor ons een grote steun en toeverlaat geweest. Ondanks alles heb jij ervoor gezorgd dat we toch fijne dagen op de camping hebben gehad daarvoor nogmaals onze dank. We hopen nogmaals een keer terug kunnen komen onder andere omstandigheden en kunnen genieten van alles hier op de camping. Ilse we hopen een andere keer terug te komen en te genieten van alles wat jij te bieden hebt.
Jacob en Jantje

Beste Ilse,
We wisten niet wat we moesten verwachten van onze eerste kennismaking met het Hongaarse platteland. Warm was het weer, maar nog warmer was jouw hartelijk welkom toen we de 10-de juni aankwamen. Je hebt ons meegenomen in het Hongaarse leven op het platteland. Jouw belevenissen hier in Miklósi waren prachtige verhalen. Het Ketelkoken bij jouw wijnhuisje “Levendula” was een bijzondere ervaring. Ook jouw schitterend gelegen wijnhuisje Krumke en de prachtige wijngaard hebben we mogen bewonderen. Onze laatste avond werd onvergetelijk gemaakt met een wijnproeverij bij Jani. In een ongedwongen en gezellige sfeer maakten we kennis met diverse lokale (zelfgemaakte!!) witte en rode wijnen. We hebben veel bewondering voor wat je hier hebt neergezet! Je prachtige camping en gezellige beestenbende. We zullen deze vakantie in ons hart bewaren. Heel erg bedankt!
Wie weet tot ziens! Hartelijke groet,
Anne en Tiny Kloosterman

Lieve Ilse en Erwin,
De ontvangst was allerhartelijkst met koffie toen we 5-6-2017 aankwamen.Een zonnig plekje uitgezocht.En in de loop der dagen veel gehoord van Ilse hoe alles hier tot stand is gekomen.Pet(je) af. Óók naar de wijnberghuisjes geweest, sommige gasten liepen naar afloop wat raar naar beneden. Geen politie gezien, dus geen blaastest haha. We zijn mee geweest in hun auto van Ilse voor de broodnodige boodschappen. Je hebt heerlijk brood voor ons gebakken en soms nog wat van de winkel meegenomen. Heeeeeeeeeeeeel hartelijk bedankt voor de hulp en de gastvrijheid XX van ons de kikkertjes.
Aaldert Jan en Marian

Ilse en Erwin,
Wat een bijzondere ontvangst, tegemoet gereden te worden als welkom en wat een hulp bij het neerzetten op de plek van de caravan, vlug de pootjes uitdraaien en het onweer barste los.Op tijd. Dank voor de heerlijke kersen bij het huisje van Anne. Leuk om een oud wijnhuisje te zien, de echte eigen gebrouwen wijn te proeven om 11 uur ’s morgens. Dank voor de koffie, leuke plek en de gezelligheid.
Peter en Alida

Ilse en Erwin,
Bedankt voor de paar fijne dagen op je/jullie camping. En voor de bezichtiging van je mooie wijnhuisje. Een pluspunt voor jullie is de verlichting op de camping ’s avonds.

Hendrik en Lieneke

Hoi Ilse en Erwin
Ons verblijf hier liep wat uit. Dat kwam door jouw gastvrijheid, heerlijke wijn, goede eterijen. Dat maakte dat het erg moelijk werd om weg te gaan. Heel erg bedankt! We hebben genoten en komen vast nog eens terug.

Elie en Sjoukje

Lieve Ilse,
Voor de vierde keer op jouw heerlijke landgoed! En wat lief van je om de kippen met vakantie te sturen naar Krisztián. Voor mij heel rustig en voor Jacint de hond ook. Het was gezellig en ik vond het lekker om de Bloemen caravan aan de buitenkant schoon te maken. Ik wens je een heel goed seizoen toe!

Joleen

Hoi Ilse,
Wat een heerlijke en gezellige dagen hebben wij hier gehad. Het eten hier op de camping en bij Levendula, echt zooooo leuk. De verhalen die je ons verteld hebt over dit prachtige land en je boek die ik in een adem heb gelezen zijn we zoveel te weten gekomen over Hongarije. Wij wensen jullie een goed en vooral gezellig seizoen toe. We komen zeker bij jullie terug. Vandaag vervolgen wij onze weg naar de volgende en tevens laatste camping van ons Rondje Hongarije.

André en Monica

Lieve Ilse,
Wat zijn we hartelijk ontvangen, je had de koffie al klaar en wat hebben we genoten van je wijnhuisje en het warm eten was ook heerlijk. We zaten gezellig met zijn vieren en konden het leuk met mekaar vinden en komen ook zeker weer een keer terug en onze vrienden komen ook weer terug als ze in de buurt zijn. Ilse je bent een goede gastvrouw.
Theo, Truus, Dora & Gerard

Hoi Ilse,
Het verblijf was weer meer dan prima. Zon, wijn en dit jaar ook nog natte sneeuw. Wat wil een mens nog meer. Je gastvrijheid is ongekend en het dorp en zijn bewoners geweldig. Dank voor alles. Voor je gezelligheid en zorg. We komen terug, wees daar maar zeker van. Óf je moet me bellen dat je me hier niet meer wilt hebben

Trudy en Ronald Swaneveld

 
Ilse, thanks for everything. It was really nice to stay at such a beautiful and peaceful place. It was a pleasure to meet your friends. Good wine, good food, good people, can’t ask for much more.
Ilse, muchas gracias por todo. Fue un agrado estar en un lugar tan lindo y pacitico, compartir con tus amigos y disfrutar de buen vino, buena gente y buena comida.
Benjamin Virallo

Lieve Ilse,

Mario en ik komen vaker naar Ilse. Samen met onze hondjes is het voor ons een perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van de rust, de wandelingen, de mooie natuur en met een beetje geluk herten in de tuin.
Dit jaar kwamen we vroeg: half maart. Hoewel het wat fris was in het appartement, zorgde gastvrouw Ilse er voor dat de houtkachel brandde en het al heel behaaglijk warm was in ons appartement. Meestal komen we in de warmere maanden en is de houtkachel niet nodig. Z’on houtkachel heeft wel wat hoor. Gezellig. Het was verder geweldig weer en daarom konden we mooie wandelingen maken, gezellig buiten ontbijten en onze kop koffie drinken. 
Natuurlijk zijn we ook bij Levendula gaan kijken, het wijnhuisje dat Ilse verhuurt. Ilse heeft het bijzonder mooi opgeknapt met frisse en vrolijke kleuren. Het uitzicht is echt geweldig. Ik zie me op de 1ste verdieping wakker worden, naar buiten kijkend via het grote raam en dan het mooie uitzicht over de natuur van Miklosi. Hier wordt ik ook erg vrolijk van. Onze hondjes rennen rond, we praten met de buurman, ik zit in het gras en kijk voor me uit….Geluk….
Een volgende keer, wanneer we weer komen, maar dan in een warmere periode, willen we hier dolgraag verblijven. 
We maken iets heel speciaals mee: Ilse doet voor het 2e jaar mee aan het Miklosi wijnfestival. Uit de 21 rode wijnen en de 17 witte wijnen wordt zij 3e met haar rode wijn. Een geweldige prestatie voor iemand, natuurlijk met enige hulp van haar Hongaarse vrienden, die toch heel veel alleen moet doen. Natuurlijk is de prijs de erkenning voor haar werk. Iedereen gunt het haar. De sfeer naar de uitslag was spannend en vooral ook heel leuk. De Hongaarse taal is mij totaal onbekend, maar op de 1 of andere manier kun je toch met elkaar communiceren en lol hebben. De bevolking is warm, staat open voor contact en vindt het leuk je te ontmoeten.
Tijdens een wandeling wordt je hartelijk uitgenodigd om een wijntje te proeven bij een lokale wijnboer. Ilse laat ons haar wijngaard zien en geeft ons een workshop snoeien: Welke takken knip je weg, welke niet. Alles om komend seizoen weer een goede oogst te hebben en dat we later allen weer kunnen genieten van de heerlijke wijnen. We hebben een heerlijke tijd.
Dit jaar ben ik samen met Mario voor het eerst naar de Thermaal baden in Igal geweest. Het schijnt goed voor de gezondheid te zijn. Gelukkig hadden we nog geen klachten, maar kwaad kan het natuurlijk nooit. Verder is het water heerlijk warm. We genieten er van.
 
Lieve Ilse….dank je wel voor alle zorg, hartelijkheid en warmte. Fijn dat je ons meegenomen hebt naar Lizzie. Wat een lieve vrouw en wat voelde ik me goed dat ik bij deze oudere vrouw, die mij helemaal niet verstond, een lach op haar gezicht heb weten te toveren. Dat ze genoot van ons bezoek aan haar. 
 
We gunnen je al het goede en een mooi vakantieseizoen!
 
Mario en Nicole

Lieve Ilse,
Wat een bijzondere week! De laatste week van oktober en elke dag stralende zon! We hebben weer genoten van het land en de zon! Maar ook van jou. Ondanks de ernstige zorgen om Benno de hond, en al je andere beslommeringen toch een geweldige gastvrouw. Altijd tijd voor je gasten en ondersteuning met raad en daad. We hopen op een voorspoedig herstel voor Benno. En: achter de bergen schijnt altijd weer de zon!
Bedankt Ilse,

Wim en Marjon

Beste Ilse,
Bedankt voor je gastvrijheid en behulpzaamheid. Het wijnberghuisje Levendula is een grandioos uniek plekje! Helaas (bij regen!) niet langer geschikt voor ons. (meneer was slecht ter been en had moeite de wijnberg op te wandelen toen het dagen regende. redactionele noot) Door jouw behulpzaamheid konden we de week in de Balaton regio afmaken in de caravan. Nog een gezellige paar dagen met andere gasten gehad. Samen barbeque en Ketel gulash eten met de nodige wijn.
Bedankt Ilse!
Theo en Joëlle

Lieve Ilse,
Na 5 jaar hier weer terug te zijn, werden we weer hartelijk ontvangen en het was net of we nooit weggeweest waren. Dit jaar kwam ik met een doel (spulletjes van onze breiclub voor de weeskindertjes in Hongarije) en dankzij jou, heb ik mijn doel kunnen verwezenlijken! Samen naar het weeshuis en jouw goed sprekend Hongaars heeft alles op de juiste plek gebracht. Het was heel aangrijpend en ik ben blij dat jouw goed hart het ook verder op touw wil zetten, hopelijk kan ik dan vanuit Nederland toch nog meehelpen voor de weeskindertjes in Marcali. De 2 weken zijn voorbij gevlogen en we hebben dit keer veel van Hongarije gezien! Bijv. jouw Levendula kelder en de mooie druivenranken en de super wijnkelder en dan nog de mooie uitleg van jou maakte de wijnhuisjes nog mooier. Ook had je ons het plaatsje Pécs geadviseerd en het was inderdaad een geweldige mooie plek! En na zo’n dagtrip waren wij weer welkom bij jou met een lekkere Hongaarse ketel en de overheerlijke wijn van jullie! Het appartement van je is goed bevallen en ook toegankelijk voor mij met 1 been, daar was ik erg blij mee! Jouw bezorgdheid en je behulpzaamheid zijn zéér bijzonder, ook jouw altijd meedenkende geest, niets is je teveel! Ilse, je bent een geweldige vrouw samen met je liefdevolle dieren. we zijn blij dat we hier weer waren!
Het gaat je goed. Heel veel liefs,
 
ps: en een knuffel voor Benno!
Tanja en Jan

Dag Ilse
De aankomst, 14 dagen geleden, was heel gezellig. Je was bezorgd dat wij zo laat kwamen en dat kwam goed over! Een kopje koffie en een wijntje en de ontvangst, heel gezellig! We hebben een leuke tijd gehad. Je bent een geweldige gastvrouw, en het Hongaars is natuurlijk goed om te horen. Kennis gemaakt met leuke vrienden en je wijnhuisjes zijn heel bijzonder. Het is voor ons een goede herinnering. Geniet van je camping, je wijnhuisjes en wijngaard. Het allerbeste, vooral met je gezondheid.
Het ga je goed!
Mariëlle en Harry

Nach 6 Tagen Aufenthalt reisen wir leider heute weiter. Das Campingplatz wird uns weiter empfohlen, sehr gastfreundlich.

Sigrun und Torsten Stubner

Kampvuur, gezellige gasten, genoeg (!) Miklósi wijn en de toewijding en zorg van Ilse (en Ton natuurlijk) omschrijven goed La petite étoile.

Dank je wel, we hebben genoten!

Joachim, Diane en Elliot

Heerlijk huisje in heerlijk Hongarije met zeer goede gastvrouw! Wij zaten in augustus een weekje in Levendula en hebben heerlijk genoten van de vrijheid, de rust, het uitzicht en de krekelkoren. ’s Ochtends steek je lekker je hoofd onder de pomp en als je toch een wat grondigere schoonmaakbeurt nodig hebt, zijn er de heerlijke douches op de camping. Ons zoontje van 7 vond het allemaal “Superleuk!”. Op weg omhoog en omlaag was het spel  vaak sprinkhanen vangen (waar de sprinkhanen het niet altijd mee eens zullen zijn geweest, maar goed…) en met zijn allen boven slapen vond hij heel gezellig.  Het is ons zelfs nog gelukt vuurtje te stoken en veel te veel marshmallows te eten. 

Nogmaals bedankt voor alles Ilse. Hopelijk zien we elkaar nog eens terug.

Chris en Max

Wat een super leuke en gezellige camping! Helaas zijn we op doorreis, we waren graag langer gebleven om te genieten van de rust, gastvrijheid, mooie omgeving en de heerlijke douches! Als we volgend jaar in de buurt zijn komen we zeker terug!

Aniek en Don

Hoi Ilse, Erwin en Robbert,

Na 2 geplande (en gereserveerde) weken hebben we nog geen genoeg van jullie fijne camping. 1 week er bij. Wat een hartelijk, eerlijk en gastvrije plek om te vertoeven. Prima sanitair, met dopje in het putje, handig voor lensdragers. De georganiseerde activiteiten zijn enorm in de smaak gevallen. Ketelkoken, gastkok…wijnproeven en de hand en spandiensten van Ilse! Leuke tips over de omgeving, het gemak van de koelkast met wijn. We hebben genoten. Je bent de moedergans van de camping!

Remy en Marleen v/d Have (en dochter Manon)

En toen was het woensdag 3 augustus 2016.

Samen met de andere afvallige studenten van de Hongaarse school uit Haarlem zouden we een aantal dagen doorbrengen bij één van hen.  

Al jaren was het bij ons in Balatonszemes, maar vorig jaar hebben wij ons huis daar verkocht, vandaar dit jaar bij onze vrienden in Miklósi.

Daar we een beetje te oud zijn om in een tentje te slapen, wilden we elders overnachten en dan kom je al gauw op de camping bij Ilse.

“Bij wie moet ik me melden?” vroeg ik aan een aantal mensen die koffie zaten te drinken. “Doe maar bij mij” zei één van hen. Dat moet Ilse zijn dacht ik. “willen jullie ook koffie?” vroeg ze.

En ja hoor, wat een leuk mens, iemand met wie je heel snel bevriend kan raken.

Wij hadden voor 3 nachten het appartement gehuurd, wat een prachtig ruim en leuk ingericht huisje met een aparte badkamer. Heerlijk geslapen en ook onze honden hadden het prima naar hun zin.

Wel eens 2 badende ganzen gezien? Wij wel, kip in het pannetje noemde Ilse het, en ook de kippen lopen gewoon rond.

Die Ilse toch, je hoeft maar te vragen en zij verzorgd het, ze doet zelfs je boodschappen.

“Gaan jullie vanavond mee wijn proeven”, nee Ilse we hebben ons eigen feestje. Morgen gaan we…. o nee, jullie hebben je eigen feestje.

Nou, ik kan je zeggen, het was ook bij Ilse ook een feestje!!!!

Lekker met elkaar in het zwembad, voor mij een koud biertje en de rest een door haar zelf gebottelde wijn.

Nog hartelijk bedankt Ilse voor die 4 leuke dagen.

Erna en Nieko Mulder (Alkmaar)

Lieve Ilse,
Bedankt voor de gastvrije ontvangst. Wij als fietsers voelden ons bijzonder welkom. En…na de regenbuien ’s nachts konden we op het gemak de spulletjes laten dragen en nog een spulletjes laten drogen en nog een dag en nacht in je leuke caravan “wonen”. Ook het heerlijke verse brood zullen we niet snel vergeten; en de heerlijke wijn, het kampvuur plus jouw enthousiaste inzet. Allemaal dingen waardoor we 2 hele fijne dagen gehad hebben.
Leon en Jani

Hoi,
Een super tof verblijf. Gezellige wijnproeverij, gemengd met plaatselijke bevolking, rust.
Een echte aanrader.
Chapeau voor de inspanningen van Ilse.
 
Ps: Ludieke noot, ook deze Belgen slaagden er in om vast te rijden…
Lieve en Jos ("normale" Belgen)


Lieve Ilse,
Onze eerste vakantie in Hongarije. Wat hebben wij veel respect voor je hoe je hier bent geworteld en ons daarmee kennis hebt laten maken. Een prettige sociale sfeer op de camping waarin we als vanzelf meegingen. We nemen mooie herinneringen me, ook van de nieuwe activiteiten zoals tent dragen 🙂
Je huis stond voor ons allemaal klaar en dat is bijzonder.
Robert-Jan, Thea en Laurie van Bodegraven

Beste Ilse,
Een warm welkom! De koffie stond klaar en voor de kinderen was er een ijsje. Fantastisch!
We vielen met onze neus in de boter. Dezelfde avond mee de wijnberg op wijnproeven bij Jani. Een onvergetelijke ervaring. at hebben we gelachen. ’s Morgens genieten van heerlijke broodjes. Het echte vakantiegevoel. En ’s avonds met een wijntje bij het kampvuur. Een prachtig plekje. bedankt voor alles!
Chris Goelema, Gea Rustema, Esmé en Carsten

Lieve Ilse,
Wat een super gezellige camping is dit! We werden hartstikke hartelijk ontvangen door een kop koffie en de sfeer voelde gelijk goed aan. Ketelkoken, wijnberghuisjes bekijken, naar Levendula, gezamenlijke maaltijden en gezellige groep mensen rond het kampvuur. Het kan allemaal! In het begin dacht ik “mmmm, ik als jongere hier met mijn zusje gaat dat niet vervelen?” Maar nee hoor, we vermaakten ons prima. Elke ochtend als je de tent uitging werd je feestelijk begroet door schattige ganzen of door de kip. Nou die konden er wat van! Ik heb hier een leuke tijd gehad en ga het zeker niet vergeten. Bedankt Ilse voor alle gastvrijheid en leuke verhalen/ervaringen.
Succes!

Sya Velthuis

Naarmate de dagen hier verstreken kreeg ik meer inzage in jouw leven en camping bedrijfje. Het was leuk, gezellig, verrassen, vrij, naturel etc. etc. en past ook helemaal in mijn levensstijl. Kortom ik heb genoten en kom ook zeker wanneer ik deze kant weer op kom terug. Ilse het ga je goed en bedankt!
Veel groeten van Jaqueline en Ab

Lieve Ilse,
Ik vond het echt super leuk hier. We werden hartelijk ontvangen en ik heb genoten van de gastvrijheid.

Tosca Velthuis


Levendula, wat een ervaring!
De heerlijke rust, de ontelbare sterren ’s nachts, de uitzichten, een ontmoeting met een ree en wederom de rust en stilte. Wow! Ook Levendula zelf is fantastisch. Even terug in de tijd voor je gevoel. Een houten deur die met een enorme sleutel geopend moet worden. Een waterpomp en een heuse wijnkelder (die ’s avonds voor de kinderen best spannend en geheimzinnig is: “pap, heb je de schuif echt dichtgedaan?”) Geweldig om in slaap te vallen bij het geluid van krekels en meer, niet nader te definiëren dieren( :Wat is dat voor gekraak?”:( )
Onze eerste ervaring met Hongarije, we twijfelen of we het hierbij laten, want kan Levendula en jouw gastvrijheid wel overtroffen worden?
Dank voor de fijne vakantie!

Fam. v/d water

Lieve Ilse en Erwin,
Wat werd ik hartelijk ontvangen door jullie! Ik voelde me gelijk thuis door alle lieve dieren en campinggasten om me heen. Vooral de gezamenlijke etentjes vond super gezellig!
Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en nog veel plezier en succes de komende jaren.

Manon vd Have

 Lieve Ilse
We hebben je voor het eerst ontmoet op de SVR-beurs in Apeldoorn. Samen met Anne je dochter hen je ons enthousiast gemaakt voor jullie camping in Hongarije. De sfeer die je creeërt op je camping is heel bijzonder. We werden vooraf uitgenodigd om mee te gaan naar Levendula voor het ketelkoken. We leerden daar meteen iedereen van de camping kennen.
Wijnproeven bij Jani was ook geweldig. De taal is erg moeilijk te verstaan, maar jij zorgt ervoor dat we elkaar kunnen begrijpen. We zagen Jani en zijn vrouw stralen. Wij genieten van de wijn, worst, spek….en nog veel meer. Geweldig! Samen in het donker weer de berg af! We hebben genoten.

Het was ook een fijne groep mensen op de camping. Mensen uit Nederland en België. We hebben veel gepraat met elkaar. En…met de grote wolkbreuk hielpen we elkaar allemaal. Jullie, Ilse, Erwin en Robbert zorgen ervoor dat we niets tekort kwamen. Even komen vragen of het goed gaat. ’s Morgens zelf gebakken brood, allemaal activiteiten waar je aan mee kunt doen als je dat wilt. Kortom een camping waar je (bijna) een familiegevoel krijgt!

 

Jullie veel succes nog dit seizoen, maar natuurlijk ook de seizoenen die nog gaan komen. Misschien tot een volgende keer!
Gerrit en Wilma

Wat schrijf je op als je op La petite étoile een week hebt gestaan. Mooi? Gastvrij? Gezellig? Kleinschalige geborgenheid? Belevenis? Het schiet allemaal te kort! Ilse en Erwin (en natuurlijk Robbert) weten een sfeer te creëren die ongeëvenaard is. We kamperen al lang, maar de vakantie die hier gevierd wordt is geweldig. Met haar ongecompliceerde openheid weet Ilse samenhang in de camping en de gasten te realiseren. Hou je daar niet van, dan moet je hier niet zijn. Gevolg: een camping met campinggasten die je graag om je heen hebt. Top zoals het team deze fijne camping en omliggende huisjes en appartementen runt.
Veel succes nog. Het is jullie gegund. (En ook de ganzen en de kip)

Annemarie en Marcel

Lieve Ilse en man,
Hartelijk dank voor de spontane ontvangst. We waren voor de eerste maal in Hongarije en hadden vele vragen. U hebt ze allemaal met een glimlach beantwoord. Een leuk grapje was er altijd bij. Uw service met broodjes en wijn en vele andere dingen stelden wij altijd op prijs. Hoogtepunt voor mij was het gezamenlijk uit eten op restaurant, met U en al de campinggasten. En dat voor praktisch geen geld. Ik en Rik danken U voor de vriendschap die we kregen. Uw poes en hond kwamen om een knuffel vragen, ik vond dat zo lief. Dank voor alles en de ontvangst in het mooie Hongarije. Als we mijn dochter bezoeken hier in Hongarije komen we zeker terug langs.

Carla en Rik uit Turnhout België

Echt bedankt voor alles Ilse. Een super leuke ervaring hier! We komen zeker nog eens terug en dan gaan we opnieuw ketelkoken.
Tot later
Simon, Brugge, Gent, België

Hi Ilse
We kwamen met regen en gingen met regen maar de periode daartussen was helemaal top! We hebben genoten van je gastvrijheid en de wijze waarop wij een blik mochten werpen op jouw wijnpassie. Chiek en ik zijn verknocht geraakt en betoverd door de gastvrijheid en leefwijze van de Hongaren.
Bedankt ook voor de arrangementen die je hebt aangeboden.Ik kan ook iedereen aanraden een bezoek te brengen aan Carla die op voortreffelijke wijze met Limburgse gastvrijheid er voor zorgde dat wij:
*een middag zeepjes maakten van lavendel
*Stern de beginselen bijbracht van haken en nu d’r eigen vlindertje heeft

*zo vriendelijk was om te vertalen tijdens de paardrijlessen van Wessel, Naut, Stern en ik, zei de gek.

 

Maar bovenal ben je gewoon een lief gek mens die d’r hart volgt en waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen.
Lieve groet en tot de volgende keer!
Sandra en Chiel

Hallo Ilse,
We vonden het hier heel leuk. Het was nooit saai en we zijn blij dat we hier zijn geweest. We hopen dat we nog een keer terug komen. En Robbert was altijd heel grappig!
Stern & Naut

War eine nacht mit dem Motorrad hier. Kam aus Rumanien und werde hier herzlich aufgenommen.
Danke an Ilse und Robbert, Viele Grüssen
Franz aus Passau (Germany)

Lieve Ilse,
Zoals veel van onze voorgangers was dit de eerste keer dat wij vakantie in Hongarije doorbrachten. Wat een hoop mooie en fantastische indrukken hebben wij opgedaan. Mooie landschappen, aardige mensen en alles keurig verzorgd en opgeruimd. Zwerfvuil zijn we nauwelijks tegen gekomen! We hebben een dagtocht naar Pécs gemaakt. Wat een mooie stad en ook Kaposvár is de moeite waard. En dan natuurlijk de mooie en gezellige camping “La petiteétoile” Wat hebben wij het goed gehad. Een fantastische en aardige gastvrouw, leuke activiteiten zoals het wijnproevenbij Jani en het Ketelkoken met een optreden van Gyuri. Veel gelachen en genoten!

Lies en Ed van Drumpt

Lieve Ilse,
Bedankt voor je gastvrijheid!!!! We hebben genoten van je dieren, wijnberghuisjes, je vrienden en natuurlijk je wijn!! Het was een bijzondere ervaring bij jou te mogen verblijven. “”koszonom” Onze dochter heeft het nog steeds over “Levendula”als haar paleis en dat is het.
Joeke/Melina/Fauve

Lieve Ilse,
We hebben een heerlijke vakantie hier beleefd. Lekker rustig genieten van Hongarije. Je stond altijd voor ons klaar met raad en daad over waar we zouden kunnen gaan eten, wat leuk is om met onze kids te ondernemen, over de wijn, als we geen broodjes hadden enz. Kortom, heerlijk kunnen genieten!

Rob en Luana, Axelle en Jules

Lieve Ilse,
Wat hebben we genoten op jouw minicamping La petite étoile. Het was voor ons de eerste keer op zo’n kleine camping en we zijn gelijk verkocht. We beseffen heel goed dat dit enorm te maken heeft met jouw persoontje en het zal vast niet overal zo zijn. Je bent een geweldige gastvrouw, staat steeds voor iedereen klaar en geen moeite is je teveel. Daarbij ben je ook nog een heel leuk mens vol humor en zelfspot. We hebben genoten van de swimmingbar bij aankomst, de wijnproeverij bij Jani en natuurlijk het ketelkoken. Super zoals je dat organiseert en met zulke leuke mensen uit het dorp samen. We hebben bewondering en respect voor alles wat je hier opgebouwd hebt. Enneh…. Levendula is een super wijnberghuisje geworden. Veel succes verder met alles en we komen zeker weer een keer terug.

Jan en Marjan

Dag Ilse,
We hebben genoten op La petite étoile! Het is een heerlijke rustige plek en we hebben fijn gewandeld en gefietst. Maar jij maakte toch wel het verschil zoals: “de zwembadbar” ; wijnproeven en met lokale Hongaarse mensen in contact komen; de onophoudelijke verhalen met humor en soms ook serieus; je zelfspot; het ketelkoken-errug leuk en lekker-  en zelfs rekening gehouden met de vegetarier 🙂 Je hebt het goed voor elkaar en dank je voor je gastvrijheid en vrolijkheid, het waren heerlijke dagen 🙂

Wietske en Rob (de non alcoholische onderdirecteur)

Ilse, wat een geweldige vrouw ben jij! Vol vrolijkheid en verhalen! We hebben het bij jou op de camping prima naar onze zin gehad! Heerlijk om hier bij te komen. Niets hoeft en bijna alles mag. Heel veel succes met al je projecten en wie weet tot ziens!

Wim en Marjon

Sziasztok! Nagyon jó a camping! Cukik a cicák! Jót lehet fürdini medecsében! Nagyon nagy a hely. Tetszik itt lenni!
Csenge és családja
Vertaling:
Hallo! De camping is erg goed! De poezen zijn schattig! Je kunt heerlijk baden in het zwembad! Hele grote plek. Ik vind het fijn om hier te zijn!
Csenge en familie

Sziasztok! Nagyon jó a camping! Cukik a cicák! Jót lehet itt játszani. Hatalmas a terület. Tetszik itt!
Julosi és családja
Vertaling:
Hallo! De camping is erg goed! De poezen zijn schattig! Je kunt hier heel fijn spelen. Het terrein is geweldig. Ik vind het fijn hier!
Julosi en familie

Lieve Ilse en Erwin
Bedankt voor de gastvrijheid. Het was fijn dat je voor ons op de aankomstdag voor ons wilde koken, en het was lekker!! We komen zeker nog eens terug om hier te kamperen en jullie vooruitgang met de wijnhuisjes te bekijken.

Arnold en Thea

Lieve Ilse en Erwin,
Wij hebben genoten bij jullie op de camping! Onze eerste dagen in Hongarije zijn omgevlogen. Nog nooit zijn we zo lang op één camping blijven staan, dat zegt genoeg! De verzorging met o.a. warme broodjes, lekkere maaltijden, Ketelkoken, het was uit de kunst! Gezelligheid ten top 🙂
We denken erover om, als Jurjen meer vrije tijd heeft, eens in september langs te komen om te helpen met de druivenpluk 😉
Ook onze gids in het duister (Ton) willen we bedanken voor de behouden thuiskomst! Ilse, bedankt voor alles en we blijven je volgen op Facebook.

Jurjen en Sjirkje

Lieve Ilse en Erwin,
Heel hartelijk bedankt voor de leuke tijd die we hebben gehad. De maaltijden, Ketelkoken op de wijnberg, de gezelligheid en de
lekkere wijntjes het was top.
Arie en Elles en Missy

Lieve mama,
Na een lange tijd was ik eindelijk weer in Miklósi, La petite étoile en het Krumke en het was weer genieten.
Bijna 2 prachtige weken met prachtig weer (3X verbrand) en de bruiloft van mijn beste vriend, ketelkoken, pincefestivals en Puli waren weer super tof.Mijn nieuwe vlam Roy vond het ook heel erg leuk en vooral mooi. Ook het Krumke was heerlijk, zeker een privé paradijs te noemen. Veel chaos, maar ja dat was een uitdaging, net zoals de laatste twee dagen van je korte vakantie even een grindterras aanleggen, een grondstuk opschonen, beerput graven en baby vogeltjes redden… Natuurlijk probeer ik snel terug te komen na deze succesvolle dagen en na al de lieve woorden van mijn ge-adopteerde familie. Hopelijk hebben we dan weer zoveel geluk met de feesten en het weer. Nogmaals bedankt voor alles XXX
Marianne van Bruggen

Drie heerlijke dagen tot rust gekomen. Genoten van Janosz’ wijnfeest en wat een lieve mensen.

Juul en Bart

Wij zijn in de meivakantie een weekje met zijn vijven wezen overnachten in Levendula. Schitterend gelegen op een heuvel in het dorpje Miklosi. We hebben weer ouderwets spelletjes gedaan onder de sfeerverlichting van olielampjes en kaarslicht, water via de pomp en ouderwets koffiezetten (opgieten via gekookt water), kortom weer even terug naar de basic.
Voor de moderne voorzieningen konden we gebruik maken van de camping, zoals douchen en internet 🙂
We kwamen laat
in het donker aan, maar Ylse zorgde voor een warm welkom door het huis heerlijk te verwarmen, sfeerverlichting en niet te vergeten de heerlijke Miklosi-wijn.
Levendula ligt op 20km van het Balantonmeer en is een perfecte uitvalbasis voor diverse bezienswaardigheden (Kaposvar, Igal, Balatonmeer etcetc).
Ondanks het minder goede weer hebben we volop genoten van Levendula, de gastvrijheid van Ylse en natuurlijk het prachtige Hongarije.
Kortom, een echte aanrader.

Mannes, Annemieke, Renee, Meike en Joran

Leuke, spontane Ilse
Spannende 3-daagse,
Geweldige service, om nog maar te zwijgen over alle opties die we genoten tijdens ons “ikwileenhuisinHongarije arrangement” 🙂
Lekker eten, wat een echte opkikker was na de vele kilometers! Na deze 3 dagen zijn we nooit meer dezelfde (zeker Gunter niet 😉 )

Een droom is uitgekomen! Bedankt om veel van je tijd te offeren om deze mee te verwezenlijken. Reken maar dat we nog dikwijls langs deze camping komen voor……een logement, praatje, douche te nemen en massa’s raad te vragen! Geweldig voorbeeld van iemand die haar droom heeft doorgedreven en hem nu ook beleefd!

 

P.S: Zoals Tarik het zou zeggen! Je was “DE MAX” (typisch Belgisch)
Rebecca, Gunter en Vince

Lieve Ilse (en andere lieverds Marianne en Ton)
Wat moeten we nog zeggen; “dat we niet houden van afscheid nemen….”
Maar het liefst weerzien, uitkijken naar een volgende keer, een bestemming wensen voor langere tijd, misschien altijd?
Deze prachtige plek, dit mooie land Somogy, waar het glooit langs de grenzen, rechtlijnig maar niets is wat het lijkt. Zo ook de mensen, alvast een lieve groet aan de bekenden in Miklósi. Veerkrachtig en uniek. Vasthouden wat wij verliezen. We hebben het wijnfeest meegevierd, een mooie ervaring. Dank je wel! Voor het delen van het Hongaarse leven. Köszünk szépen.

Anna en Erik

Lieve mama,
Ik vond deze heerlijke korte week heel erg fijn om bij jou te mogen spenderen. Ik vond het geweldig dat ik met Anna en Erik mee mocht om jou te verrassen en al helemaal dat we met onze neus in de boter vielen door op de dag van het wijnfeest aan te komen. Bedankt voor de gastvrijheid 😉
Marianne van Bruggen

Ilse,
Geweldige plek we hebben het erg naar onze zin gehad. De gastvrijheid en de leuke dingen die we samen hebben gedaan. de wijnberg op naar Jani samen met de andere gasten heel gezellig. Het Ketelkoken samen met de glaasjes wijn. Geweldig, alles kan en niets moet. Heerlijke plek. Een echte aanrader.

Aafke en Herman

Beste Ilse,
We hebben het hier fantastisch gehad, natuurlijk het was prachtig weer, maar ook omdat dit gewoon een heel fijn plekje is. Wat een gastvrijheid van Ilse en ook wat een hartelijke bewoners van dit dorp. We waren lui vanwege het warme weer maar toch veel mooie dingen gedaan. We stonden eigenlijk bijna de hele week alleen op de camping. Waar zijn toch al die senioren? Het is echt aan te raden in september op vakantie te gaan in Hongarije (met een vleugje Franse Vendée!) Het Balatonmeer is prachtig, we hebben te weinig nog ervan gezien, maar dat komt de volgende keer wel! Want we komen zeker nog een keer terug hier. Wat was het gezellig toeven in de wijnberghuisjes van Ilse en niet te vergeten die van de buurman. Ilse voor jou en al jouw geliefden het allerbeste en natuurlijk ook voor de camping het allerbeste. Nogmaals mensen breng je nazomervakantie hier door in het prachtige, zonnige Hongarije, je zal er geen spijt van krijgen.

Trudy en Ronald

Beste Ilse,
Wat een ervaring voor ons de eerste keer in Hongarije. Wat een fantastisch land en wat een lieve gastvrije mensen. Ook hebben we genoten van jouw enorme gastvrijheid. Wat een ervaring Ketelkoken (ga ik thuis natuurlijk ook doen) en het spekbraden bij Jani. En natuurlijk ons avontuurtje van even naar de markt in Tab waar jij wilde kijken wat wijnvaten kosten. Nu je weet zelf wel hoe dat afgelopen is: grandioos. Heel veel succes met de wijn en we komen zeker nog een keertje terug.

Jan en Susan

Beste Ilse, Erwin en Robbert,
Helaas moeten wij nu terug vertrekken naar het Belgenland. We hebben hier een hele leuke tijd beleefd op deze camping.
We voelden ons echt thuis! Bedankt voor de hartelijke ontvangst en de gastvrijheid! We hebben enorm genoten van de mooie en rustige omgeving van Miklósi. Nog eens hartelijk bedankt voor alles

Kris, Ligaya, Laura-Jane en Jeffrey en Lucky

Wat een prachtige,heerlijke camping! Genoten! Het wijnbergfestival was geweldig en dan hebben we het nog niet over het uitzicht gehad….. Wat een gastvrijheid en mooie lieve mensen hebben jullie om je heen. Het warme gevoel kwam niet alleen door de tropische temperaturen! Jullie mogen trots zijn op wat jullie hier hebben opgebouwd en hoe Levendula nieuw leven is ingeblazen. Prachtig! Hopelijk tot ziens en bedank Jani en zijn vrouw s.v.p. voor het warme onthaal!

Jan Willem en Annemieke

Vandaag iets gedaan wat we anders nooit doen: de eigenaresse van een camping een zoen geven. Uit dank voor de prachtige week die we hier doorgebracht hebben en uit waardering voor de wijze waarop zij deze camping runt. Dikke pluim!

Liefs van Yvonne en Gerrit

Beste Ilse, Robbert en Erwin,
Bedankt voor de fijne week. We begonnen goed met de eerste avond Ketelkoken bij de buurtjes en sluiten weer heerlijk af met de laatste avond weer met zijn allen om de ketel.

Jeroen, Macha, Luc en Jurre

Beste Ilse en Co
Bedankt voor de mooie vakantie. Camping is klein maar fijn, alles op maat om een leuke tijd door te brengen. Volgend jaar staat het bij de favorieten.

Geert en Wietse

Liefste Ilse en Robbert,
Dat dit voor 80% van dit boekje jullie aanspreking is verteld al veel over jullie. De ontvangst was warm. Het verblijf liefdevol en alles ertussen gewoon “DE MAX”. De prachtige omgeving en de vlotte Hongaarse mentaliteit. Ik denk dat “De Belgen” een prachtige week achter de rug hebben! Een leuke avond bij jullie prachtig wijnhuisje en je super gerechten bij het ketelkoken. Het verblijf was prachtig en rijk aan Palinka. Nogmaals dank je voor de goede zorg, positieve energie en jullie leuk gevoel voor humor!

"adoptiekind" DE MAX

Lieve mensen,
Prachtige omgeving, mooie uitvalsbasis, Balatonmeer was niet zo erg als gevreesd, maar……………veel belangrijker is die voortvarende vrouw die ’s ochtends stralend warm brood komt brengen en ’s nachts een dronken Belg komt ontzetten in het Dorpshuis!
Tijd voor een praatje, toeristische tip of om ganzen weg te jagen. Een avond bij een wijnberghuisje is ook niet gek! Bedankt dat wij in jullie tuin mochten kamperen.

Richilde, Ger, Sterre en Karlijn

Lieve Ilse, Robbert en Erwin,
We zijn in een warm bad terecht gekomen toen we jullie poort binnen reden. Wat een gastvrijheid, de wijnbergen, het heerlijke appartement, het lekkere ketelkoken, de rosé, het Hongaarse leven, de prachtige omgeving. Allemaal perfect. Wat avonturen hebben onze jongens beleefd. Dode ringslang, grote kevers, rivierkreeften, lekker zwemmen, noem maar op. Toen we aankwamen ontluikten net de zonnebloemen. Tijdens ons verblijf zagen we ze tot bloei komen, en stonden de grote gele velden symbool voor onze heerlijke tijd bij La petite étoile. En alsof het zo moet zijn, laten de zonnebloemen hun kopjes hangen en verbleken de gele blaadjes bij ons vertrek. We hebben genoten en komen zeker terug naar Hongarije. En zoals het oude Hongaarse gezegde luidt: “Alle wegen leiden naar Miklósi” Bedankt Ilse, Robbert, Erwin én Ton natuurlijk! En alle aardige Hongaren en niet-Hongaren die we hebben mogen ontmoeten!
(Theis voegt toe: “ik vond het superleuk”)
Dorien, Frits, Wouter, Theis

Lieve Ilse, Robbert en Erwin,
Zo, we staan weer klaar om naar Holland te gaan. We hebben weer zo genoten van jullie camping en jullie land. De gastvrijheid wat jullie hoog in het vaandel hebben staan. Niets is teveel, alles doen jullie voor de gasten om ze een fijne vakantie te geven. Maar dat wisten we ook van vorig jaar en ook jullie wijnberghuisje Levendula wat een plaatje, wat mooi. Vorig jaar een bouwval in onze ogen en nu wat een klein paleisje. Super en dat fix je toch maar weer Ilse. Ook fijne gasten op de camping, leuke gesprekken gehad en ja ook een dipje ertussendoor maar ja dat heeft niemand in de hand. Lieve Ilse ga zo door en ik weet we komen zeker weer genieten van de rust, ruimte en gezelligheid.
Ingrid en Anton en Femke

Ilse en Robbert,
N.a.v. een familiebezoek zijn we hier terecht gekomen op een hartelijke en gastvrije camping. Lief en kleinschalig. We hebben een leuke tijd gehad, met veel goede tips om naar toe te gaan. Heel veel succes en plezier met Levendula en natuurlijk de camping. Wie weet tot ziens.

Ard, Nathalie, Tristan en Thibault

Ilse en Robbert
Wij die gewend zijn al fietsend van camping naar camping te gaan zijn zomaar 12 nachten bij jullie op de camping gebleven. En dat hebben we aan jullie te danken. Door de optimale service en de vele gezellige avonden, met ketelkoken, spekbraden op de wijnberg, kermis in het dorp, en nog een inloopavond. Helemaal te gek en dan nog de goede uitleg over het Hongaarse leven en wonen. Het is voor ons een bijzondere vakantie geworden die een 10 met een griffel verdiend. Veel dank daarvoor. En we komen zeker nog een keer terug.

Ria en Piet Tijssen

Lieve Ilse en Robbert,
Wat is onze eerste vakantie in Hongarije fantastisch geweest. De ontvangst en ongedwongen sfeer sprak ons metéén aan. De eerste avond al feest gehad in het Kultúrház. Wat was het leuk. De fietstochtjes met Krisztián en spekbraden in het bos. Wijn en palinka bij Jani op de wijnberg. Jullie hartelijkheid en gastvrijheid zijn geweldig. Zingen met de gitaar bij het kampvuur! We zullen deze ervaring niet snel vergeten. Het gaat jullie goed. Hartelijke groeten,

Albert en Netta Bokkers

Geweldige belevenscamping. Wij als campinggasten mochten mee naar de wijnberg en mooi om dit alles te zien. Prachtig om te zien dat Ilse haar dromen waar maakt. Bij Jani in de wijnkelder ook een superbeleving. Dit plekje is een topherinnering van onze rondreis in Hongarije. We wensen jullie allen veel geluk en mocht iemand een SVR camping in Hongarije zoeken dan zullen we jullie zeker aanbevelen!

Riny en Rian

Lieve Ilse en Robbert,
Na ons bezoek aan de vakantiebeurs van de SVR in ’s Hertogenbosch werden we door Anne’s enthousiasme op jullie spoor gezet. En daar hebben we geen spijt van. Ilse wat een energie en hartelijkheid. Niets is je teveel om het iedereen naar de zin te maken. Veel informatie en organisatie. Petje af. We hadden graag nog een wandeltocht willen maken en fietstocht. Maar het was ons te heet. Beter, veel beter dan regen, maar toch. We wensen jou en je gezin veel succes met wat jullie doen. We komen zeker een keer terug om de wijnhuisjes te bekijken als ze af zijn.
Robbert, heel veel succes met je studie.
Hans en Nelleke

Lieve Ilse en Robbert,
Het waren fijne dagen, met elkaar op jouw camping, Bedankt voor je verhalen en rondleidingen langs 3! wijnberghuisjes. En alle verrassingen. Veel succes met de prachtige plannen en……200 ltr. he.

Klaas en Hennie

Lieve Ilse en Robbert,
14 dagen hebben we hier genoten van jullie “Hongaarse paradijsje” Wat hebben we het goed gehad, dankzij jullie hartelijkheid, behulpzaamheid en zorg. En…..niet te vergeten jouw kookkunst Ilse. Dank jullie wel hiervoor. We komen graag nog eens terug.
Lieve groet,
Jan Dirk en Theke

Lieve Ilse, Robbert en Erwin,
Voor het eerst genoten we van jullie, jullie gastvrijheid, van Miklósi, van de mensen in het dorp (in het bijzonder van Jani) van de wijn, van de prachtige heuvels van Somogy. We zijn hier zeker niet voor het laatst! Alles hier lonkt en wenkt ons om straks in de zomer het dubbel en dwars over te doen! Dank je voor al het mooie en goede.

Anna en Erik

Op doorreis naar Pécs zijn we hier aangekomen helaas maar voor een nacht! Wat een prachtige plek en wat een gastvrij gebeuren! Heerlijk om hier te zijn en terug te komen! Veel succes nog en een heerlijke zomer gewenst! Warme Hongaarse groetjes,

Henk en Peter

Beste Ilse en Robbert,
Dat we twee weken het appartement gehuurd hebben, komt omdat mijn zus en zwager naar Hongarije zijn verhuisd en wij ze daarbij wilden helpen. Zo kom je nog eens ergens, want anders waren we nooit op het idee gekomen hier naartoe te gaan.
Al tijdens ons eerste contact gaf je te kennen van alle markten thuis te zijn, Ilse. Niet alleen run je hier een camping, maar ook heb je de nodige ervaring met het opknappen van Hongaarse huizen en ken je daar de “mannetjes” voor. Daarvan hebben we dankbaar gebruik gemaakt, want het huis is door jouw bemiddeling al aardig opgeknapt.
Naast het helpen van mijn zus en zwager hebben we ook nog de omgeving verkend met als uitersten Boedapest, Tihany, Pécs en Kaposvár. Ook de wandeling naar je wijnberghuisje en de wandeling met Robbert waren erg mooi. Het landschap is hier werkelijk prachtig.
Als ik een volgend keer  met de motor hierheen kom om mijn zus en zwager te bezoeken, wil ik graag weer van jullie spontane gastvrijheid gebruik maken. Maar ook natuurlijk als Marlies meekomt met de auto.
We wensen jullie al het beste toe met de camping, maar vooral ook Robbert met zijn op handen zijnde studie in Nederland.

Berrie en Marlies

Lieve Ilse en Robbert, Met hele mooie herinneringen aan Hongarije en in het bijzonder Miklósi, gaan we weer de hort op. De Hongaarse gastvrijheid is hartverwarmend, heel mooi dat we hier even van hebben kunnen proeven. En dat geldt natúúrlijk ook voor de wijn waar we in NL nog even van gaan genieten. Heel veel dank en liefs voor Feri dat hij ons wegwijs heeft gemaakt in de wijnmakerij. Heel veel dank ook voor Robbert, hij was de perfecte gastheer met heel veel geduld. Het ga je goed Robbert! En niet in de laatste plaats dank aan jou Ilse, ga zo door met je camping en de wereld om je heen. Miklósi kan zo’n type als jij goed gebruiken. Je bent dan wel een buitenlandse, maar voor hen van grote waarde. Dank je wel voor de fijne tijd en vooral de laatste gezellige avond rond het kampvuur. Je pörkölt was heerlijk. Graag tot een volgende keer, dan komen we eerder en wat langer!

Berry en Jannie

We werden heel hartelijk ontvangen toen we aankwamen. We hebben veel plezier gehad met het helpen van Feri en Jani met het persen van de druiven. Ook de bezoeken aan de diverse wijnhuisjes waren erg leuk en gezellig. We vonden het ketelkoken zo leuk dat me met behulp van Ilse een ketel hebben gekocht en dat we onze vrienden gaan verrassen met Pörkölt.

Astrid en Robert

Lieve mensen,
Nu voor de tweede keer in het gezellige appartement. Het weer was dit keer wisselvallig, zon, bewolking en regen, de temperatuur was goed. Ilse en Klaas hebben de weerberichten goed in de gaten gehouden. Thermaalbad in Igal bezocht, héérlijk. Naar de (regio) markt in Tab en naar Tihany geweest. Donderdagavond samen genoten van een heerlijke BBQ boven een echt vuur, ook de wijn geproefd. Zo is de week weer snel voorbij gegaan. Wie weet komen we de volgende keer met de camper (grote wens) en anders gewoon weer met de auto. Ilse, Anne en gastheer Robbert, bedankt voor alles.

Klaas en Henny, Erm

Het was erg gezellig. We werden warm ontvangen. Meteen een “welkom gevoel”. En dat is altijd erg belangrijk. ‘ s Avonds ook nog lekker gegeten en vel gezelligheid. We wensen jullie nog veel Triviant plezier. Dit was de gezelligste avond van onze Road Trip.
Houdoe en misschien tot een volgende keer.
Pim, Remco en Jasper

Wat een leuke vakantie hebben wij hier gehad!!! Dank jullie wel hiervoor.
Na een super gastvrije ontvangst was het voor ons even wennen in het appartement, we hadden het wat groter (ruimer) verwacht, maar waren hier zo aan gewend, zeker door het ondernemen van de diverse activiteiten etc. Super!!!
Het ketelkoken, het spekbraden, de wijnproeverijen bij Jani en Ferri, de avonden dat Ilse voor ons gekookt heeft (echt heerlijk), de dag in het zwemparadijs met Arvid en Anne was ook onvergetelijk!!!
Super bedankt voor deze weken, al was het wat rustig op de camping maar dit is zeker ruimschoots gecompenseerd door Robbert, Arvid en niet te vergeten Anne!!!
 
P.S. Zodra het naambordje hangt sturen we een foto!!!
Leo, Carina en Max

Lieve Ilse, Erwin, Robbert, Anne en Arvid,
Na jaren zijn we eindelijk weer eens in Hongarije beland voor onze vakantie! Wat hebben we het leuk gehad, we hebben genoten van de omgeving, het weer (op een paar regenachtige dagen na) en jullie gastvrijheid!!
Ilse, je bent een ongelofelijke gastvrije vrouw, waar een ieder jaloers op kan zijn. Jammer dat er dit jaar niet zoveel kampeerders waren, zo ook voor onze kinderen. Toch heeft dit de pret niet kunnen drukken.Ze hebben genoten en gaan vol trots met hun zelfgemaakte kistje en vogelhuisje naar huis. Anne, je hebt je enthousiasme van je moeder! Bedankt voor de knutselmiddag.
En nu moeten we helaas naar huis, maar we gaan met verhalen terug over o.a. wijnproeverij en het ketelkoken. Was erg leuk om mee te maken. Kortom, mensen bedankt voor de leuke 2 weken en zullen deze camping ook aanbevelen bij familie, vrienden e.d. Tot Ziens en succes!

Mannes, Annemieke, Renee en Meike

Lieve Ilse, Erwin en alle kinderen,
We hebben het ontzettend naar onze zin gehad bij jullie. Het weer werkte misschien niet mee maar het was geweldig! De camping is heerlijk, wat een mooie plek! Met de hond, de ganzen en de kippen! En je lekkere versgebakken brood. Doordat jij Hongaars spreekt en zoveel mensen kent hebben we ook Hongarije beter leren kennen. We komen zeker nog eens terug en kunnen je camping alleen maar bij iedereen aanraden.
Groetjes,
Pim, Karen, Jochem en Wessel

Zo dan is het weer zo ver, auto ingepakt en weer naar huis na bijna 2 weken op deze heerlijke camping te zijn geweest. Wat hebben we genoten. De rust, de ruimte van deze camping en het schone Hongarije.
In eerste instantie zouden we maar 1 week blijven maar het werden er toch meer, we hadden geen zin meer om verder te trekken. De gesprekken, de zere kaken van het lachen, o wat hebben we genoten met zijn allen, dit is wat je noemt een super time. Al die lieve mensen die we ontmoet hebben, super. Het gezellig samen zijn, toppie 🙂
En Ilse je bent een lieve vrouw met je hart op een goede plaats, ik zou zeggen ga zo door meid met deze camping. Anne en Arvid geniet lekker van jullie leuke huisje en van elkaar.
Lieve, lieve mensen bedankt wie weet volgend jaar weer. Heel veel liefde en geluk samen.
dikke knuffel Ingrid en Anton

We hebben jullie leren kennen op de SVR Beurs in Groningen. We waren getroffen door jullie spontaniteit. Dit, en de warme manier van communiceren via mail en Facebook deed ons overstappen om onze wens van een vakantie in Frankrijk om te zetten in een bezoek aan jullie.
Aangekomen bleek al de gastvrijheid: haha, geen mens te bekennen maar de kinderen vonden wel het bord met opschrift. Gratis ijsje en een lekker biertje of rosé voor papa en mama.
We zijn 4 dagen gebleven en zowel wij als onze 4 jonge kinderen kijken dadelijk met weemoed terug naar de foto’s die overblijven.
Geweldig Anne, wat kun jij je gasten verwennen in je eigen huisje. Je maakt onze lange dag weg met de kinderen geweldig, door op onze hond te passen. Maar je spontaniteit is het mooiste. Bewaar het goed.
En Ilse, wat een fijne gastvrouw ben je. Jessica geniet van je boek en door de beide gezellige avonden leer je gevoelsmatig elkaar kennen.
Een ervaring om nooit te vergeten. Gelukkig heb je nooit geen spijt gehad van je beslissing, anders hadden we dit nooit meegemaakt.

Jessica, Cor, Marieke, Milan, Merlijn, Mika, Odie

Lieve Ilse en Anne,
Op onze doorreis naar Boedapest zijn wij gestrand bij je rustgevende stulpje. Bij het kampvuur met een glas wijn en een pilsje. Wat een rust en gastvrijheid heeft ons gegrepen. En we zijn een paar dagen gebleven. En wat, op onze laatste avond een potje Ketelkoken boven bij Anne wat een leuke en gezellige verrassing. Jammer van het onweer of toch niet, hoort er ook bij. En dan die rit naar boven met Riet een hele ervaring, maar met zo’n taxi kon het niet beter. Wij zullen dit, jou en je dochter niet vergeten.

Riet en Jan

Ilse, Anne, Robbert,
Door een link op Marianna H haar startpagina kwam ik jullie camping tegen. Waar Facebook al niet goed voor is 🙂 De sympathie die jullie uitstralen en de uitnodigende foto’s zorgden voor de reservatie. Dit is na 5 jaar niet echt op vakantie te zijn geweest. Nooit eerder reisden wij naar Oost-Europa. Ondanks het feit dat jullie minder gewoon waren aan Belgen werden we meteen warm onthaald en verwend. In het echt is het allemaal nog veel mooier dan op de foto’s. Wij hadden een ontspannen, leuke en leerzame vakantie. Ook de jeugd die regelmatig naar het Balatonmeer gingen hadden een fantastische tijd. Jullie leven hier zo idyllisch mooi en de camping en het appartement zijn smaakvol en bloemrijk ingericht. De zonnebloemvelden, wandeling, avonturenpark, quadtocht, ketelkoken, wijnberg knutselen, Budapest….allemaal leuke herinneringen ook. Köszönöm en lieve groetjes van ons.

Heleentje, Els, Vincent en Melissa

Beste Ilse,
Al enige jaren intrigeerde ons de naam La petite étoile voor een Hongaarse camping. Daarom eventjes kijken. Alleen al de omweg door het Hongaarse heuvelland is al de moeite waard! Welnu, het was hier leuk en dan ook nog het spekbraden bij de pince van Jani. Geweldig. Minpuntjes? Jaaaaaaaaa-één. Al die wielewalen met hun dudeljoooo. Twee dagen lang ging dat liedje “Kom mee naar buiten allemaal, dan zoeken wij de wielewaal” niet uit mijn hoofd. Veel succes en een mooi seizoen toegewenst.
Joke en Rob

Wat hebben wij genoten van jullie gastvrijheid tijdens ons verblijf. Jammer dat we moesten vertrekken van deze heerlijke camping en het prachtige Hongaarse land. Wij wensen jullie nog heel veel jaren in gezondheid en geluk op dit prachtige plekje. Nogmaals dank voor alles en hopelijk op een nieuwe vakantie die wij hier gaan doorbrengen.

Jan-Annie Pluimert

Lieve mensen,
Wat hebben wij geluk gehad toen we op de SVR-beurs een week vakantie op La Petite Étoile in Hongarije wonnen. Dit gaf ons het zetje, toch eens deze kant op te gaan. Wat een prachtig land en wat een heerlijke camping. Bedankt voor jullie allervriendelijkste ontvangst, lieve en goede zorgen.
Janny en Auke

Liebe Ilse, Liebe Anne, Liebe Erwin,
Vielen Dank für de herzlichen Empfang und den angenehmen Aufenthalt bei meinem ersten grossen Reise mit meinem neuen Camper!
Viele Grussen an alle Gasten aus Deutschland und an den Rest der Welt.
Wolfgang, Ulm, Deutschland

Hallo Ilse,
Nadat we ’s middags rond 15.00 uur op woensdag aankwamen werden we gastvrij onthaald door Ilse. Voordat we hier aankwamen hebben we 3 stedentrips gemaakt door Praag-Bratislava-Budapest. Hier erg veel indrukken opgedaan. Het klikte meteen tussen ons en Ilse dus hebben we heel wat afgepraat en gelachen. We kwamen erachter dat we heel dicht bij elkaar hadden gewoond vroeger. Er was dus veel herkenning. Wat een heel speciale dag voor ons was, was onze 24-ste trouwdag! We zijn naar het Balatonmeer geweest en
’s avonds eerst eten bij Puli en daarna gezellig……de avond afsluiten bij Jani in een wijnberghuisje. Olala. Köszönöm voor de fijne tijd!
Meindert en Katinka uit Almere

Hoi Ilse, Anne, Robbert en alle gezelschapsdieren,

Zoals beloofd zou ik nog een stukje schrijven in jullie gastenboek. Inmiddels is het ruim een maand geleden dat we heerlijk bij jullie in Hongarije waren, in het rustige dorpje Miklósi. Vanuit Boedapest kwamen we met gehuurde auto jullie kant op gereden. Onderweg bleek onze vering van de auto niet geweldig te zijn, dat hebben we geweten op die mooie hobbelige weg naar Miklósi. En toen bij aankomst bleek dat er geen supermarkt meer in de buurt open was, konden we de hele weg weer op en neer. Maar elke rit bleven we ons verbazen over het mooie prachtige landschap van Hongarije, dus die hobbels namen we voor lief.

Het appartement was gezellig en knus en het bed bekent (slapen we thuis ook in). De camping was leeg  en dat vonden we niet zo erg. Hierdoor echt totale rust ervaren, behalve de blaffende honden uit de buurt was het echt dood en doodstil. Hierdoor konden we echt helemaal ontspannen en tot rust komen. We voelden ons gelijk welkom. Je enthousiasme was super. En dat hebben we de hele vakantie gezien. Je stond altijd klaar als we vragen hadden en vertelde ons alles wat we wilde weten. Dat noem ik nou gastvrij! Je bood aan om typisch Hongaars ketel te koken en omdat de tweede week van onze vakantie wat minder weer was, was het even afwachten of het wel echt door kon gaan. Maar gelukkig was daar nog een mooie zonnige zaterdag…. en konden we die dag dubbel Hongaars leven proeven door ook die dag te helpen met druivenplukken bij Feri. Wat vonden wij dit een ongelovelijke geslaagde dag, heel bijzonder ook. Onze dank daarvoor en dank aan Feri en zijn familie. Ook al mocht ik dan geen wijn, Patrick heeft er extra van genoten! Zo kan ik nog wel meer bijzondere momenten noemen; met Anne op pad naar haar wijnberghuisje, het bezig zijn op de boerderij, de bijzondere gesprekken en verhalen. Maar ook alle leuke tochtjes die we vanuit Miklósi hebben gemaakt, waarbij Tihany en Pécs er het meest uitsprongen. Ook Patrick heeft zich goed vermaakt met hout sprokkelen voor de kachel en het kampvuur.  De voor ons meest simpele dingen, de eenvoud en terug naar de natuur, maakte het een geslaagde tijd bij jullie! Lieve mensen, het gaat jullie goed. Blijf bij je zelf, wie je bent en waar je voor staat, dat is de kracht voor het geluk wat wij jullie zo gunnen. Wie weet tot een volgende keer, met de kleine spruit. Hongarije heeft een plekje in ons hart veroverd.

Elvira en Patrick

Translate »