(0031) (0) 614672963 (mobiel en whatsapp NL) - 0036 302144419 (mobiel H) etoile.magyar@gmail.com

Vakantie- en wijnberghuizen

Het appartement (max. 4 p.) 

Het appartement maakt deel uit van onze 150 jaar oude boerderij die geheel vrij gelegen is in het groen. Het heeft een inrichting die past bij de stijl van de boerderij. Wij hebben gekozen voor bedden die aan de Nederlandse lengtes zijn aangepast: 1.60 x 2 meter! (Geen Hongaarse bedden dus) Er is een tweepersoonsbed in de romantische bed hoek, achter de bedgordijnen en een comfortabele bedbank (ook 1.60 X 2 m.) met binnenvering, in het zit gedeelte van het appartement. Het is gezellig ingericht in een romantische stijl met voldoende servies, kookgerei, bestek, keuken en bedlinnen (bedden opgemaakt bij aankomst) keukenlinnen en (bad)handdoeken. Spellen, CD speler/radio, en boeken, ook kinderboeken, zijn aanwezig en ook kan er natuurlijk gebruik gemaakt worden van alle campingactiviteiten en arrangementen want het ligt op de camping. Een kinderstoel is standaard aanwezig. Buiten zijn er overal mogelijkheden om met de aanwezige tuinmeubels te zitten: zon of schaduw, kies maar uit! De keuken is zeer compleet ingericht voor vier personen. Er is een vierpits inductie kookplaat en ook: een magnetron, een koelkast met drie sterren vriesvak, een koffiezetter en een waterkoker. Verwarming door middel van een prachtige houtkachel in het appartement zodat u ook ’s winters kunt genieten van de heerlijke sfeer in Miklósi! Het appartement beschikt over een separate, ruime badkamer met douche, vaste wastafel met warm en koud water en toilet. De wasmachine kunt u tegen een vergoeding van 5,50 euro per wasbeurt gebruiken. In het appartement beschikt u uiteraard ook over (glasvezel)WIFI. Het appartement is zo ingericht dat het uitermate geschikt is voor mensen met klachten aan de luchtwegen. Roken is er dan ook niet toegestaan.

Huurprijs: 420 euro per week.

Goed om te weten:

  • Het verblijf loopt van zaterdag 15:00 tot zaterdag 11:00. In overleg zijn er andere aankomst en vertrek data mogelijk.
  • De borgsom bedraagt 100 euro. Deze krijgt u na inspectie en goedkeuring van de woning teruggestort op uw rekening .
  • De kosten voor de verplichte eindschoonmaak zijn 30 euro.
  • Van 1 oktober – 30 april komt er 5 euro per dag aan haardhout kosten bij de huurprijs.
  • Bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Keukenlinnen en handdoeken aanwezig.

Graag sturen we u de uitgebreide Algemene Voorwaarden toe voor meer informatie.

Unieke WIJNBERGHUIZEN Levendula, Pillangó (max. 4 p.) en Pipacs (max. 2 p.) te huur!

Wij verhuren drie unieke, romantische WIJNBERGHUIZEN. Ze zijn ook heel geschikt als TREKKERS MOGELIJKHEID voor bijv. wandelaars en fietsers. Vooral voor mensen die écht eens iets anders willen beleven in hun vakantie, is dit een bijzondere locatie en manier van genieten van alles wat ons mooie Miklósi te bieden heeft!! De huisjes liggen op de wijnbergen van Miklósi, op ongeveer 10-15 min. wandelen vanaf de camping of 2 min. met de auto. Ze beschikken over gefilterde regenwateropvang en een toilet, een bijzondere maar zeer functionele keuken en comfortabele bedden. Voor koken en drinkwater adviseren we flessenwater te gebruiken. Douchen kan op de camping en daar is ook een vriezer voor evt. boodschappen (beperkt) te gebruiken. De heerlijke wijnkelder heeft een temperatuur van 9 graden en fungeert als koelkast. Bovenal is de ervaring om in een huisje te verblijven wat zó verbonden is met de natuur, de schitterende sterrenhemel en het weer tijd hebben voor elkaar en om te (her)ontdekken hoe heerlijk het is om zonder alle stoorzenders van alle dag te leven, uniek! Er is geen elektriciteit en alles wordt verlicht met olielampen, kaarsjes en solar en ledlampjes (Uiteraard kan alle mobiele apparatuur wel opgeladen worden op de camping en ook onze (glasvezel)WIFI gebruikt worden!) Wijnberghuis Levendula heeft sinds kort een eigen zonnepaneel waar ook mobiele apparaten meteen kunnen worden opgeladen.
Voor iedereen die eens een andere vakantie wil beleven en van iets aparts houdt!

Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

DÉ manier om te onthaasten en weer de accu op te laden voor de hectiek in Nederland. De rust en het uitzicht is weldadig. Voor een romantische vakantie of bijzondere HUWELIJKSREIS is deze plek ook bij uitstek geschikt!

Pillangó (max. 4 p.) is geheel verbouwd naar het voorbeeld van Levendula. Dit wijnberghuis ligt praktisch naast Pipacs (max. 2.p.) zodat het ook tegelijkertijd gehuurd kan worden voor meer personen!

In alle huisjes ligt een handig aankomstpakketje klaar.

Huurprijs:
Pipacs: 340 euro per week.
Levendula en Pillangó: 395 euro.

Via de camping:
Douchen inbegrepen
Wasmachine gebruik: 5,50 euro per keer
Honden in overleg en aangelijnd toegelaten

Goed om te weten:

  • Het verblijf loopt van zaterdag 15:00 tot zaterdag 11:00. In overleg zijn er andere aankomst en vertrek data mogelijk.
  • De borgsom bedraagt 100 euro. Deze krijgt u na inspectie en goedkeuring van de woning teruggestort op uw rekening .
  • De kosten voor de verplichte eindschoonmaak zijn 30 euro.
  • Bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Keukenlinnen en handdoeken zelf meenemen!

Graag sturen we u de uitgebreide Algemene Voorwaarden toe voor meer informatie.

FOTO’S LEVENDULA (Lavendel)

FOTO’S PIPACS (Klaproos)

FOTO’S PILLANGÓ (Vlinder)

Translate »